Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 660 m² bez realitkyVodňany - Újezd u Vodňan, Jihočeský kraj

Vodňany - Újezd u Vodňan, Jihočeský krajVybaveno • Garáž
Cena4 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 964 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Stylová chalupa s uzavřeným dvorkem a hezkou zahradou

Z vážných zdravotních důvodů prodám slušným lidem pěknou chalupu na kraji Šumavy k celoročnímu bydlení. Nachází se 1 km od Vodňan a zhruba 20-25 km od Písku, Strakonic a Českých Budějovic. Celková plocha pozemku je 2850m2, zastavěná plocha 660m2 i s uzavřeným dvorkem. Byt 3+1 spolu s předsíní, koupelnou a WC má 95m2 - potřeba jen vymalovat dle vašich představ. Kuchyňská linka je vyrobena na míru. Před 20 lety proběhla výměna střechy a podlah (beton a plovoucí podlahy). V bytě je voda z řádu ohřívaná novým boilerem, topení přímé (3x kamna - z toho 2 krbová), topíme (břízou) celou zimu jen sporákem v kuchyni – vytopí celý byt při otevřených dveřích a v koupelně je zabudovaný elektrický žebřík.

Na uzavřeném dvorku jsou 2 stodoly – možno k rekonstrukci např. k podnikání apod., 2 přístřešky – jeden jako průchozí na zahradu, druhý rekonstruován na odpočinek, zábavu, grilování, pečení, uzení a vaření – gril a udírna jsou součástí prodeje. Dále je zde studna se slabým pramenem a stav vody velmi závisí na množství srážek. Voda je vhodná na zalévání. Odpad vede do žumpy (2 komorové) a v případě častých dešťů protéká potrubím za stavbu do vsakovacího rybníčka a je s ní čerpadlem zaléván mladý, ale již pěkně vzrostlý smíšený lesík, který chrání od severního větru. Z okapů voda stéká do studny. Celá tato část poskytuje dokonalé soukromí, celá stavba je okopána proti vlhkosti a voda odvedena do strouhy.

Zahrada je oplocena pletivem a na straně sousedů latěmi. Oplocení je dvojité - zevnitř kolem dokola jsou vysázeny kvetoucí vzrostlé keře, thuje a lesík. Na straně lesíka je několik vzrostlých bříz a ovocných stromků. Tato plocha umožňuje další stavbu, i když je zatížena břemenem (1 kabel na elektriku sousedům). Před domem je předzahrádka s květinami. Elektrika 220/380 V. I zahrádka poskytuje hezký pocit soukromí a zeleně - ozdobné keře. Na jižní straně vybudován malý rybníček.

Součástí prodeje je nábytek, málo používaná štípačka na dřevo, sekačka na trávu – nutno vidět.

Cena 4.000.000 - jednání možné.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu580598
Dispozice3+1
Dostupné od1. 11. 2019
StavDobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníOstatní
ProvedeníStandardní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha660
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku2 850
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
VodaZ veřejného zdroje

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.