Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 73 m² bez realitkyLegionářská, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský kraj

Legionářská, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský krajČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím od 1.1.2020 k dlouhodobému pronájmu rekonstruovaný byt 3+1 se zaskleným balkonem a sklepní kójí v Kuřimi Na Loučkách 1206, 3.p/8.p s výtahem, v revitalizovaném panelovém domě (zateplený, nová střecha, nový výtah, nová elektřina, kamerový systém). Byt je částečně zařízený - stav dle fototografií, mimo TV v obývacím pokoji, třetí největší pokoj prázdny.

Byt je ve výborném stavu, po celkové rekonstrukci: plastová okna, nové radiátory, vstupní bezpečnostní dveře, nové interiérové dveře, plovoucí podlaha v dětském pokoji, linoleum ve zbývajících místnostech, kuchyňská linka s plynovým vařičem a elektrickou troubou, lednice s mrazákem dole, pračka, koupelna s vanou, velký úložný prostor díky vestavěné skříni/šatně v předsíni a ložnici, oddělené WC, velký zasklený balkon, sklepní kóje.

Celková plocha bytu je 73 m2 + velký zasklený balkon + sklepní kóje 1m2, pokoje jsou neprůchozí. Výhled z kuchyně směrem do přírody, orientace obytných místností na jih. Podmínka nekuřáci ani nájemníci s domácím zvířetem. Parkování možné u domu.

Obec Kuřim je žádanou adresou 10 km od Brna (kompletní občanská vybavenost, nový aquapark, v rámci IDOS k dispozici brněnská MHD).

Majitel požaduje kauci ve výši 2 měsíčních nájmů. Pouze dlouhodobý pronájem přímo od majitele, bez provize realitní kanceláři!

Cena: 15 000,-/měs. plus energie (dohoda možná)

Bližší info při osobní prohlídce nebo na tel. čísle 774 810 825.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu580807
Dispozice3+1
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha73
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.