Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyKomenského , Horoměřice - Horoměřice, Středočeský kraj

Komenského , Horoměřice - Horoměřice, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu 3+kk s velkou terasou a garážovým stáním a kočárkárnou v ceně. Byt je vybaven nábytkem a spotřebiči. Má samostatné elektrické vytápění a ohřev vody, jsou namontovány měřidla na vodu i elektriku přímo pro tento byt (nerozpočítává se v domě). Jedná se o novostavbu, v blízkosti je stanice autobusu se spojením 9 min. do stanice metra A-Bořislavka(bus 316,356) a do stanice metra A-Dejvická 14 min. (bus 355). Dále v Horoměřicích najdete školu, školku, poštu, obchody, veterinární kliniku, restaurace, squash centrum, bowling a další. V těsné blízkosti jsou mezinárodní školy, letiště, Česká zemědělská univerzita a přírodní rezervace Šárecké údolí. Vhodné pro rodinu s dětmi a pro milovníky přírody. Pouze pro nekuřáky a bez domácích zvířat!!! Byt je volný ihned.

Kauce je 15 000 Kč.

Kontakt: 727808843

Long term Rental: Available for immediate moving in. New semi-furnished 2-bedroom flat with elec. appliances, open plan - living room and kitchen. Separate toilet, bathroom with tub. In-house electric heating and geyser, Basement parking. Situated in a lovely area sorrounded by nature. Suitable for outdoor activities. Quick access to the center, 14 min. away from Dejvická (bus 355) 9 min.away from Bořislavka (buses 316 and 356) - Underground stations - Line A. The area has school, nursery, post office, shops, vet clinic, restaurant, squash center, bowling. It is 5 minutes from the airport and close to an international school, Czech University of Life Sciences Prague and a Nature reserve - Šárecké údolí. NON SMOKING. NO PETS. Deposit 15 000 CZK

Contact: 727808843

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu58223
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha82
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.