Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 150 m² bez realitkyBělčice - Hostišovice, Jihočeský kraj

Bělčice - Hostišovice, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 226 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Popis a vybavení nemovitosti

Prodej samostatně stojícího rodinného domu o 3 NP, se dvěma bytovými jednotkami o velikosti 4+k.k.ve 2. NP a 3+k.k.v 1. NP. Užitná plocha bytových jednotek je 80,33 m2 v 1. NP a 108,21 m2 ve 2. NP. Ve 3. NP je prostor půdy způsobilý pro velkorysou vestavbu mezonetového bytu o ploše cca 150 m2. Pozemky se skládají ze 7 parcel o celkové ploše 3915 m2. Z toho stavební pozemek je o výměře 1090 m2. Nemovitosti leží v k.ú. Hostišovice, obec Bělčice, okres Strakonice, Jihočeský kraj.

Rodinný dům je v probíhající komplexní rekonstrukci těsně před dokončením. Na objekt je vydáno platné stavební povolení. Rodinný dům je původně z konce 18. století, kdy sloužil jako fořtovna. Budova rodinného domu má novou střechu, je dokončena výměna všech oken za nová plastová okna s izolačním trojsklem včetně nových hliníkových vstupních dveří. Nová fasáda domu je zateplena izolační vatou o tloušťce 160 mm. Dům není podsklepen. Nicméně podlaha v 1. NP je provedena kompletně nově s odvětráváním v celé ploše. Vysoušení zdí zajišťuje zařízení DRYPOL pracující na principu elektroosmózy. Je provedeno odizolování spodní stavby po celém obvodu. Součástí domu jsou i technické místnosti sloužící jako kotelna a sklad pelet. Na st. pozemku se dále nachází stodola a chlévy ze smíšeného zdiva o ploše cca 122 m2 s půdním prostorem, které dosud nebyly opraveny.

Ohřev TUV je zajištěn 200 l boilerem vnořeným do 1000 l akumulační nádrže Regulus. Vytápění je kotlem na dřevní pelety, umístěném v kotelně spolu se zmíněnou akumulační nádrží REGULUS 1000/200. Do akumulační nádrže jsou umístěny 3 ks el. patrony o příkonu 3 x 7,5 kW, které jsou schopny zcela nahradit kotel na pelety. Topení doplňují 4 ks fotovoltaických článků umístěných na střeše. Topení je doplněno ekvitermní regulací pro 1. a 2. NP. Rozvody vody jsou nové v plastu. Dodávku vody z vlastní studny zajišťuje nové ponorné 5/4“ čerpadlo Nautila. Potrubí ve studni je v nerezu.

Rozvody el.energie v domě jsou provedeny nově, vše v mědi.

Na všechny instalace jsou provedeny předávací protokoly včetně tlakových zkoušek a revizí.

Nemovitosti leží na jihozápadním okraji obce za hrází Mlýnského rybníka, ve vzdálenosti 8 km od Blatné, kde je veškerá občanská vybavenost, 32 km od Strakonic, 36 km od Písku, 67 km od Plzně a 87 km od hlavního města Prahy.

Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě s vlastníkem. Cena obvyklá dle dohody smluvních stran. Nemovitosti jsou zatíženy věcným břemenem ve prospěch Eon z důvodu umístění el. vedení přes pozemek.

Dopravní spojení Autobusová zastávka u domu

Příjezd Asfalt

Elektrický proud 230 V / 400 V

Kanalizace Jímka

Zdroj vody Vlastní studna (cca 7 m)

Typ konstrukce Smíšená cihla/kámen

Stav objektu Probíhající rekonstrukce – těsně před dokončením

Užitná obytná plocha 188,54 m2

Plocha stav. pozemku 1090 m2

Poloha domu Samostatný

Energetická náročnost B

Orientační poloha na mapě

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583380
DispoziceOstatní
Dostupné od15. 11. 2019
StavVelmi dobrý
PENBB
VytápěníÚstřední
VodaStudna
Plocha150
VybavenoČástečně
Plocha pozemku3 915
Typ budovyOstatní
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.