Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu • 87 m² bez realitkyBozděchova, Praha - Smíchov

Bozděchova, Praha - SmíchovVybaveno • Výtah
Cena8 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 34 776 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji unikátní dvojbyt 2+1 a 1+kk s velkou terasou a výhledem na Prahu, přímo u stanice metra Anděl. Byty se nacházejí vedle sebe v posledním (šestém) patře činžovního domu, mají dva nezávislé vchody a jsou udržované ve velmi dobrém stavu. Větší byt je rozdělen na kuchyň, obývací pokoj, ložnici, koupelnu a samostatné WC. Z obývacího pokoje je vstup na terasu. Na terase je zavedena sprcha s teplou vodou. Menší byt má pokoj, kuchyňku v předsíni, koupelnu s WC a terasu.

Oba byty mají velká okna a působí velice světle, díky umístění v domě jsou i velmi tiché. V KN jsou oba byty vedeny společně jako jedna jednotka. Zastavěná plocha obou bytů je 63 m2 (47 + 16), terasa 24 m2, podíl na pozemku zahrady 11 m2. K dvojbytu náleží jedna sklepní kóje. Vytápění centrálním podlahovým topením. Byty nabízíme i s vybavením.

Dům má pěknou zelenou zahradu ve vnitrobloku, bezpečnostní kamerový systém a nový výtah.

Oba byty jsou aktuálně pronajímány pro krátkodobé pobyty a našimi hosty jsou výborně hodnoceny 4.8 a 4.9 z pěti možných hvězdiček. Zájem zejména cizinců o pronájem bytů v této lokalitě je velký a trvá po celý rok, byty přinášejí velmi dobrý výnos a jsou tak i vhodnou investiční příležitostí.

We offer a unique combo of three room apartment and one room apartment with a large terrace and views of Prague, right next to the metro station Andel. The apartments are located side by side on the top (sixth) floor of an apartment building, have two independent entrances and are maintained in very good condition. The larger apartment is divided into a kitchen, living room, bedroom, bathroom and separate toilet. From the living room is the entrance to the terrace. The terrace has a hot shower. Smaller apartment has a room, kitchen in the hallway, bathroom with toilet and terrace.

Both apartments have large windows and look very bright, thanks to the location in the house are also very quiet. In the Land Registry, both apartments are listed together as one unit. Built-up area of both apartments is 63 m2 (47 + 16), terrace 24 m2, garden plot share 11 m2. The apartment has one cellar. Heating is central underfloor. We offer apartments with all equipment.

The house has a nice green courtyard garden, security camera system and a new elevator.

Both apartments are currently rented for short stays and by our guests are greatly rated by 4.8 and 4.9 out of five possible stars. The interest in renting flats in this locality is great and lasts all year long. The flats bring a very good yield and are thus a suitable investment opportunity.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583668
DispoziceOstatní
Dostupné od16. 11. 2019
Podlaží7
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RizikaPrověřit »
Užitná plocha87
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.