Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 108 m² bez realitkyMladotova, Praha - Kolovraty

Mladotova, Praha - KolovratyČástečně vybaveno • Garáž
Cena6 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 354 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme prosvětlený (VJZ) mezonetový byt, ideální pro ty, kteří hledají klidné prostředí blízko přírody, ale zároveň v krátkém dojezdovém čase do centra Prahy (20 min vlakem).

- Byt se nachází ve viladomě s 6ti bytovými jednotkami a samostatnou garáží v přízemí.

- Příjemní sousedé.

- V prvním podlaží bytu se nachází samostatný pokoj (16m²), koupelna s vlastním oknem, záchod, šatna a obývací pokoj s kuchyní a jídelnou (37m²).

- V horním podlaží ja pak dělený pokoj (12m²) a pracovna s knihovnou na vstupní podestě. Garáž (18m²) i s extra místem před ní pro parkování a sklep (3,4m²).

- Orientace bytu je na východ-jih-západ. Z posezení na balkóně na jižní straně je výhled na kostelík sv. Ondřeje a pohled do korun vzrostlých stromů. Panoramatický výhled na Prahu vám krásně poskytne francouzské okno orientované na západní stranu od kuchyňské linky. Vaření v červáncích zaručeno.

- Dostupnost .......na vlak (trasa Praha-ČB) i bus MHD chůzí 6 min. Na Hlavní nádraží dojezd 23 min a autobusem na metro Háje 20 minut, obojí v rámci tarifu MHD Praha. Přímý odjezd na víkendy - není nutno zajíždět do Prahy. Uzel Pražský okruh - D1 cca 7min, Černý most cca 15min.

- Areál Mladotova, kde se byt nachází, je ideální jak pro rodiny s dětmi, tak i pro starší. Areál je z větší části oddělený od okolí historickou kamennou zdí původního statku a uvnitř, kromě zeleně, najdete hřiště pro nejmenší (pískoviště, prolejzačky..), hřiště s umělým povrchem na basket, či fotbálek. Taktéž je přímo v areálu dostatek parkovacích míst pro případné návštěvy.

- V Kolovratech, do 10 min. chůze, je škola, školka, domov důchodců, doktorka, lékárna, pošta, potraviny, 13 dětských hřišť, koupaliště, fitness, fotbalový stadion, tenis, sauna,

A k tomu ještě 25 km vycházkových okruhů přírodou, zkrášlující služby, 6 hospod a hřbitov. No prostě všechno.

- K nastěhování v březnu 2020.

- V rámci stávajícího družstva je v plánu převod bytu do osobního vlastnictví v horizontu 4let. Stávající družstevní podíl je úplně splacený.

This apartment is perfectly positioned for those, who want to live in a calm place, surrounded with nature, but close by the Prague city center. It is ideal for young families or busy working class. Spacious, mezonet apartment with a balcony, overlooking the historical St. Adrew´s church area. To watch the sunset over the city skilyne is amazing here. Apartment has its own garage+1parking in front and basement storage room.

The first floor includes bedroom (16m²), walk in closet, bathroom with a double bathtop, separate toilet room and a large living room with kitchen and dinning room with high ceiling (37m²).

Upper floor has an attic bedroom (24m²) with a separate sleeping room (or storrage).

- Balcony is situated to east-south and a french window from kitchen is to west side. Cooking while down sunset makes the perfect atmosphere.

- Transport convenience - by train to Prague (23min to central station) or bus to Háje (20 min.), walking distance to stations aprox. 6 minutes. Highway D1 is only 7 min. by car, or Černý most 15 minutes away.

- The villa house is situated in an area surrounded by a historical, stone wall. A lot of green areas with kids playground and benches. Ideal for families and older people. Parking for visitors in the back of the area.

- Kolovraty is a small Prague district, surrounded by 25km long walking nature paths. Bike trail connects with 5 km neighbor cities Říčany or Uhříněves.

10 min by walk is a school, kindergarten, doctor, post office, grocery, senior house, library, other playgrounds, fitness, football stadium, tennis, sauna or outdoor swimming pool.

- Available from March 2020.

- Cooperative apartment, fully paid.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu584132
Dispozice3+kk
Dostupné od21. 3. 2020
Podlaží2
PENBD - Méně úsporná
RizikaPrověřit »
Užitná plocha108
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.