Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 99 m² bez realitkyHlubočepská, Praha - Hlubočepy

Rezervováno
Hlubočepská, Praha - HlubočepyVybaveno • Garáž
Cena9 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 40 713 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme na prodej dvoupodlažní byt 3+kk s terasou a 2 balkony v atraktivní a dobře dostupné lokalitě Prokopského údolí v Praze 5 - Hlubočepy. Plocha bytu: 99 m2 + 23 m2 balkony. Prodejní cena obsahuje sklep. Parkovací stání v podzemních garážích je možné koupit za cenu 350 000,- CZK.

Byt je orientovaný jihozápad-severovýchod. Nachází se ve třetím a čtvrtém podlaží rezidence Prokopský dvůr, která je známá svojí rodinnou a přátelskou atmosférou.

V prvním podlaží bytu se nachází oddělená chodba se sociálním zařízením, světlý prostorný obývací pokoj s balkonem a kuchyňským koutem. Do chodby druhého podlaží bytu vstoupíte dřevěným schodištěm z obývacího pokoje. Tato chodba propojuje dvě ložnice s balkony, samostatnou šatnu a koupelnu s vanou a toaletou. Hlavní ložnice disponuje největším balkónem s příjemným posezením a krásným výhledem do dvora rezidence a na Prokopské skály. Byt má mnoho úložných prostor (vestavěné skříně, apod.). Vlastní plynový kotel zajišťuje nízké měsíční náklady na provoz. Velkou výhodou rezidence je vlastní dětské hřiště, uzavřená udržovaná zahrada ve vnitrobloku a velmi efektivně užívaná kolárna/kočárkárna. Metro Anděl cca. 10 min., zastávka MHD před domem. Tento byt je ideální pro rodiny s dětmi nebo pro milovníky přírody a klidu, kteří zároveň chtějí žít jen pár minut od centra Prahy. Energetická náročnost budovy C - úsporná.

We would like to offer you unique two level 2 bedroom apartment with terrace and 2 balconies in attractive location of Prague 5 (district Hlubočepy).

The unit has 99 sq.m. heated and 23 sq.m. of balconies and terrace. The apartment is offered with basement. Garage parking space is separately for sale at 350.000,- CZK.

This generous apartment is located on the third and fourth level of the residence “Prokopsky dvůr,” which is very well known for its friendly and safe neighborhood.

First level of the unit has a hall with small bathroom, bright living room with balcony and fully equipped kitchen corner. You can enter the hall of the second level of the apartment with wooden stairs from the living room. This hall interconnects two bedrooms with balconies, walk-in closet and master bathroom. The master bedroom has the largest balcony with nice garden furniture and offers beautiful views on the courtyard of the residence and surrounding nature. One of the greatest advantages of living in this apartment is the common gated garden with playground for kids. The Metro Station Anděl is just 10 minutes away (bus station in front of the building). Living in this residence is an ideal solution for families or people who enjoy living in nature in just a minute away from the downtown. Feel free to contact us for more information about this apartment or to schedule the viewing. The energy efficiency label of the building is C – efficient.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu584216
Dispozice3+kk
Dostupné od21. 11. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RizikaPrověřit »
Užitná plocha99
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.