Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 100 m² bez realitkyFikerova, Praha - Modřany

Rezervováno
Fikerova, Praha - ModřanyČástečně vybaveno
Cena8 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 684 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prostorný byt 3+kk v 5. patře s terasou, vlastním garážovým stáním s přilehlým sklepním prostorem, který je součástí moderní novostavby v rezidenčním komplexu U Cukrovaru. Projekt se nachází na klidném místě v blízkosti přírodního parku Modřanská rokle a v pěší vzdálenosti k MHD nebo k oblíbené cyklostezce podél řeky Vltavy.

Dispozice bytu se skládá z prostorného obývacího pokoje (30 m2) s kuchyní, jídelním koutem a vstupem na terasu, 2 ložnic (15 a 18 m2), předsíně, koupelny, samostatné toalety a šatny(komory).K vybavení dále patří venkovní žaluzie v obou ložnicích, dále vinylové a plovoucí podlahy, kuchyňské spotřebiče značky Bauknecht (varná deska indukční), vestavěná skříň v ložnici. Vstup do domu a do garáže je na čip. K jednotce přísluší garážové stání a sklep situovaný hned za stáním.

Dům stojí v klidné ulici, v blízkosti je jsou obchody s potravinami, restaurace, mateřská školka a dětské hřiště přímo před i za domem. Další občanská vybavenost je v rychlém dojezdu autem či tramvají, která staví asi 4 minuty chůze od domu. Okolí nabízí široký výběr sportovního vyžití, nedaleko je volnočasový areál, sportovní a plavecké centrum, letiště Točná, golfový klub Hodkovičky i již zmíněná cyklostezka podél Vltavy.

Interiér 90 m2, terasa 10 m2, sklep 4,9 m2.

Spacious apartment 3 + kk on the 5th floor with terrace, own garage space with adjacent cellar space, which is part of a modern new building in the residential complex U Cukrovaru. The project is located in a quiet location near the Modřanská rokle nature park and within walking distance of the public transport or the popular bike path along the Vltava River.

The apartment consists of a spacious living room (30 m2) with kitchen, dining area and access to the terrace, 2 bedrooms (15 and 18 m2), hallway, bathroom, separate toilet and dressing room (storage rooms). Both bedrooms, vinyl and floating floors, kitchen appliances brand Bauknecht (hob induction), built-in wardrobe in the bedroom. The entrance to the house and the garage is on chip. The unit has a garage and cellar situated just behind the parking.

The house is located in a quiet street, near are grocery stores, restaurants, kindergarten and playground right in front and behind the house. Other civic amenities are in a quick reach by car or tram, which stops about 4 minutes walk from the house. Surroundings offers a wide selection of sports, nearby is a leisure complex, sports and swimming center, airport Tocna, golf club Hodkovicky and the already mentioned bike path along the Vltava.

Interior 90 m2, terrace 10 m2, cellar 4.9 m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu584223
Dispozice3+kk
Dostupné od21. 11. 2019
Podlaží5
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha100
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.