Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 390 m² bez realitkyTouchořiny, Lovečkovice - Touchořiny, Ústecký kraj

Touchořiny, Lovečkovice - Touchořiny, Ústecký krajGaráž
Cena650 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 757 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám velký rodinný dům ke kompletní rekonstrukci nebo k částečné demolici .Adresa Touchořiny 60, místní část Klínky. Dům má 2 podlaží a 18 místností + sklep a dvoupatrová půda. Plocha místností 390 m2. Schéma objektu je přiloženo ve fotografiích. Plocha pozemků 899 m2.+ možnost přikoupit okolní pozemky, které dříve patřily k domu.

Poloha domu je u silnice, vedle autobusové zastávky. Jedná se lokalitu Českého středohoří s celkově klidnou atmosférou. Před domem silnice, za domem louky a pastviny. Dům je zděný, stropy přízemí jsou převážně z cihelné klenby, místy dřevěné trámové. Stropy patra jsou dřevěné trámové, ve špatném stavu. Schody původní dřevěné. Stav objektu je špatný, nemovitost se zanedbanou údržbou. Objekt je vyklizen.

Dům je napojen na elektřinu. Voda z letité studánky ve sklepě, odkanalizování do jímky. Sítě vodovodu, kanalizace ani plynu nejsou v místě rozvedeny. Litoměřice jsou vzdáleny 18 km, Ústí nad Labem 18 km. Úštěk 10 km.

Vhodné jako rodinné či firemní sídlo, statek, penzion či restaurace. Projekt stavby mohu vyřídit. Možnost využití dotací, například 550 000 na stavební úpravy se zateplením. Zajištěn prodejní servis včetně financování. Prodej přímo od majitele. Prodej na splátky není možný. Kočovský Martin tel. 775 532 370

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu588202
DispoziceOstatní
Dostupné od26. 12. 2019
StavŠpatný
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha390
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku599
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.