Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyBoženy Němcové, Velké Přílepy - Kamýk u Velkých Přílep, Středočeský kraj

Rezervováno
Boženy Němcové, Velké Přílepy - Kamýk u Velkých Přílep, Středočeský krajŠkola 7 minut pěšky • Vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby535 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Nabízím k pronájmu je vybavený byt 2+kk v atraktivní lokalitě na ulici Boženy Němcové ve Velkých Přílepech. Byt je ideální pro pár nebo jednotlivce, kteří hledají útulné a moderní bydlení. Pokud hledáte bydlení na klidném místě, tak jste právě našli ideální nemovitost.

Nový moderní kondenzační plynový kotel zajišťuje účinné vytápění a ohřev vody, což významně snižuje náklady na energie. K bytu náleží také vlastní parkovací stání, takže nemusíte trávit čas hledáním parkovacího místa.

Přepis smlouvy na odběr elektřiny a plynu na nájemce, což zajišťuje flexibilitu a komfort při správě vašich domácích nákladů. Poplatky za energie jsou stanoveny na základě spotřeby vody a odpadních vod pro jednu osobu, a zahrnují také poplatky za rozhlas a televizní koncesionářský poplatek.

Byt se nachází v blízkosti plné občanské vybavenosti, včetně obchodů, školy a školy, knihovny, restaurací, cukráren, lékařů a kina. S výbornou dopravní obslužností autem můžete být v 12 minutách u stanice metra A Bořislavka a v 10 minutách na letišti Václava Havla.

Interiér bytu je plně vybaven a zařízen tak, aby uspokojil vaše potřeby a pohodlí. Ložnice má manželskou postel s úložným prostorem a velkou vestavěnou skříní, koupelna je vybavena pračkou, skřínkou a sušákem na prádlo, žehličkou a žehlicím prknem. Kuchyňský kout je plně vybaven horkovzdušnou troubou, varnou deskou, lednicí, myčkou a nádobím, a má také barové židle s pultem a rychlovarnou konvicí. Obývací pokoj nabízí rozkládací sedačku, konferenční stolek a LCD televizi s vlastní skříňkou. Chodba má velkou vestavěnou skříň pro vaše oblečení a další věci.

I offer for rent is a equipped apartment 2 + kk in an attractive location on the street Boženy Němcové in Velké Přílepy. The apartment is ideal for a couple or individuals looking for a cozy and modern living. If you are looking for living in a quiet location, you have just found the ideal property.

The new modern condensing gas boiler provides efficient heating and hot water, which significantly reduces energy costs. The apartment also comes with its own parking space, so you don't have to spend time looking for a parking space.

The electricity and gas contract is transferred to the tenant, providing flexibility and comfort in managing your household costs. Utility charges are based on water and sewage usage for a single person, and also include radio and TV licence fees.

The apartment is close to full amenities including shops, schools and colleges, library, restaurants, patisseries, doctors and cinema. With excellent transport links by car, you can be within 12 minutes of the A Bořislavka metro station and within 10 minutes of Václav Havel Airport.

The interior of the apartment is fully equipped and furnished to meet your needs and comfort. The bedroom has a double bed with storage space and a large built-in wardrobe, the bathroom is equipped with a washing machine, wardrobe and clothes dryer, iron and ironing board. The kitchenette is fully equipped with an oven, hob, fridge, dishwasher and utensils, and also has bar stools with counter and kettle. The living room offers a sofa bed, coffee table and LCD TV with its own cabinet. The hallway has a large built-in wardrobe for your clothes and other things.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu589374
Dispozice2+kk
Dostupné od26. 4. 2023
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníPlynové
Užitná plocha42
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
Domácí mazlíčci vítáni
Bezbariérový přístup
MHD 4 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDVelké Přílepy
🚶 607 m (7 min)
PoštaVelké Přílepy
🚶 525 m (6 min)
ObchodAneta
🚶 681 m (8 min)
BankaKomerční banka
🚘 7 586 m (12 min)
RestauraceRestaurant Špejchar
🚶 672 m (8 min)
LékárnaLékárna Horoměřice
🚘 5 834 m (11 min)
ŠkolaZákladní škola Velké Přílepy
🚶 610 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola Jablíčko
🚶 306 m (4 min)
SportovištěBowling Modrá Stodola
🚘 6 028 m (11 min)
Hřiště
🚶 42 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.