Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyFilipova, Brno - Bystrc, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Filipova, Brno - Bystrc, Jihomoravský krajČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k pronájmu krásný prosluněný byt 2+kk v osobním vlastnictví o celkové ploše 53 m2 nacházející se v 5.NP z 6 (s osobním výtahem) na ulici Filipova v Bystrci. Rozměry pokojů – 2 x 15 m2. K bytu náleží 2 balkony a sklep, v domě společná kočárkárna.

Kuchyňská linka včetně vestavných spotřebičů - horkovzdušná trouba a sklokeramická varná deska (plyn v bytě není), lednice, mrazák, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, v koupelně rohový sprchový kout, pračka, topný žebřík, v chodbě vestavná skříň, věšáková stěna s botníkem. V bytě samostatná místnost jako šatna.

Orientace bytu východo-západní s 2 balkony - ložnice s východními okny a balkonem s hezkým výhledem na les, obývací pokoj s kuchyní orientován na západ.

Snadná dopravní dostupnost autem i MHD (autobus a trolejbus do 200 m od domu), veškerá občanská vybavenost v místě (školka, škola 1.-9.třída, nákupní centrum, lékaři), parkování v blízkosti domu. Možnost převodu internetu a kabelové televize (Netbox TV Větší + Internet Frčí) – 765 Kč/měsíc. Byt je nekuřácký a vhodný jak pro jednotlivce, páry nebo 2-3 člennou rodinu.

Oblíbená lokalita v blízkosti přírody – Údolí oddechu s oborou, Brněnská přehrada.

K pronájmu po dohodě (od března 2020).

Nájemné 12.500,- Kč/měs. bez záloh na služby (2400 Kč). Přímý pronájem od vlastníka, neplatíte provizi. Nájemní smlouva s garancí advokáta na dobu určitou dle dohody s možností prodloužení. Při podpisu bude složeno první nájemné a vratná jistina ve výši 20 tis. Kč.

Coveted and convenient location close to the Brno´s dam and deer-park with a forestside view. Modern apartment with a 2 private balconies and public car park.

Nice sunny flat 2+kk (53m2) in 5th floor of 6 with an elevator in Filipova street in Brno. Living room 15m2, bedroom 15 m2, 2 balkonies, wardrobes, hallway, bathroom, lounge/diner, TV + internet.

Offered on an partly-furnished basis (washing machime, all kitchen gas-free integrated appliances including a dishwasher) and available end-January.

Good access to public transport, shops, kindergarten, school and medical service in a walked distance.

Price: €500 monthly + services €100.

I´m an owner of property (not an estate agency), so there is not any commission.

A written contract wit a guarantee a lawyer for 1 year with a possible extension. A refundable deposit of €800.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu590628
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2020
Podlaží5
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha53
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.