Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 47 m² bez realitkyPlotní, Brno - Trnitá, Jihomoravský kraj

Plotní, Brno - Trnitá, Jihomoravský krajVýtah • Garáž
Cena4 685 900 Kč

Tato nemovitost již od 19 873 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme jeden z posledních volných bytů včetně parkovacího stání v zakladači a skladového boxu v nově budované rezidenci Nová Plotní. Cena 4.685.900,- Kč je včetně DPH, garážového stání i skladového boxu. Termín kolaudace je září roku 2020. Rezidence "NOVÁ PLOTNÍ" je sedmipodlažní objekt, který se nachází u nové obslužné komunikace Plotní v nejrychleji se rozvíjející brněnské lokalitě Trnitá. Hrubá stavba domu je již dokončena. Vstup do objektu je z ulice Plotní a vedlejší obslužné slepé komunikace. Objekt je vybaven dostatečným počtem parkovacích míst s parklifty.

Projekt v centru Brna obsahuje celkem 14 bytů z toho 12 o výměře od 38 m2 do 53 m2 a dva větší, luxusní, mezonetové byty o výměře každý cca 106 m2 s velkými střešními terasami a balkóny. Dále pak projekt obsahuje 10 ateliérů a to od 38 m2 do 53 m2 a jeden větší ateliér o výměře 107 m2. V přízemí objektu se vstupem z ulice Plotní je navržen obchodní prostor o výměře 226 m2. Z ulice Plotní bude sjezd na novou obslužnou slepou ulici, ze které bude vjezd do garážové haly osazené parklifty pro celkem 24 automobilů. Objekt byl navržen tak, aby v něm byl pobyt pro rezidenty co nejvíce příjemný, proto má každý z bytů a ateliérů svůj balkón nebo terasu, na střeše 1.NP bude vytvořena zelená relaxační zóna pouze pro vlastníky jednotek tohoto domu. V 1.NP bude společná místnost pro kola a kočárky, v 2.NP budou k prodeji skladové boxy. Prodej nemovitostí je do osobního vlastnictví s termínem dokončení září roku 2020.

Centrum Brna je v dosahu chůze, stejně tak i Galerie Vaňkovka, Lidl, Nově budované centrum Vlněna, Dorn a nebo Centrum Škrobárny. V bezprostřední blízkosti je rovněž cyklostezka podél řeky Svratky a to až do obchodního centra Olympia. V nedaleké blízkosti se nachází spousta restaurací, obchodů, galérií, divadel, škol, školek a sportovišť jako tenisové kurty, stadión Draků, stadión Rondo, squashové haly apod. Veškeré další informace jsou uvedeny na webových stránkách vytvořených pro tento projekt www.novaplotni.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu591575
Dispozice1+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha47
Dostupné od21. 9. 2020
Podlaží5
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.