Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 250 m² bez realitkyV Zátiší, Mnichovice - Mnichovice u Říčan, Středočeský kraj

V Zátiší, Mnichovice - Mnichovice u Říčan, Středočeský krajGaráž
Cena14 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 63 190 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům byl postaven v roce 1941 jako alpská lovecká vila (částečně zapuštěná ve svahu), v původním, ale výborném stavu (suchý, nepodmáčený, nepopraskaný – poctivě stavěný dům pro mnoho generací). Použitý je pouze přírodní materiál – dřevo, sekaná žula na míru, pálené cihly, s řadou ručně vyrobeného kování na míru. Okna jsou dřevěná, špaletová a mají kované mříže a dřevěné okenice.

Dům má 3 podlaží – suterén domu má vlastní vstup (není propojen s domem). V suterénu se nachází technické zázemí domu (kotel, bojler) a WC. V 1NP je vstupní chodba + WC, chodba se schodištěm, kuchyň a 2 prostorné pokoje, přičemž z jednoho se dostanete na prostorný balkon s výhledem na zahradu. Ve 2NP jsou 2 ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC, dále 3 menší pokoje.

V interiéru vyniknou dřevěné či kazetové stropy a dřevěné ostění. Podlahy jsou tvořeny parketami a dlažbou.

Dům procházel v čase běžnou údržbou či potřebnou rekonstrukcí. Před cca 15 lety byla měněna střecha, která je pokrytá beternitem na prknech, okapové žlaby, svody i parapety jsou z mědi a svedeny do betonových podzemních jímek. V posledních 3 letech pak byly provedeny nové rozvody vody, převážná většina rozvodů elektřiny (kotel, kuchyně, dílny, venkovní terasa, suterén atd.), nové či zrenovované jsou také podlahy či obklady.

Napojeno na obecní vodovod, ale je také možnost využít vlastní vodu z 28 m hluboké kopané studny ve skále. Odpady jsou svedeny do septiku – kanalizace je na hranici pozemku.

Elektřina 220/380V je dostatečně dimenzovaná s nejnižší sazbou. Plyn je na hranici pozemku.

Topení je řešeno radiátory a elektrokotlem (4x8 kW). Zároveň máte k dispozici několik krbů či kamen na dřevo (v každé větší místnosti).

Pod balkonem na jižní straně je terasa s kovaným zábradlím o velikosti 6x6m, částečně zastřešená balkonem. Zbytek terasy lze z větší části zakrýt elektrickou markýzou. Vedle je další terasa o velikosti 4x3m s venkovní vířivkou.

K domu dále náleží prostorná zděná dvougaráž, částečně podsklepena dvěma malými sklípky a vybavena montážní jámou pro údržbu vozidel. Po stranách garáže jsou dvě zděné komory. Za garáží se nachází dřevěná kůlna.

U domu je nově postavené kryté stání pro další dvě auta.

Tento dům ideálně snoubí prostorné, pohodlné bydlení (či rekreaci), úžasné místo (lesy, kopce, rybníky), prostornou zahradu a naprosté soukromí, a zároveň skvělou dostupnost do Prahy.

Obec Mnichovice leží přibližně 25 km od Prahy (cca 15 minut autem, cca 40 minut vlakem). Mnichovice mají cca 3 800 stálých obyvatel. Je zde k dispozici kompletní občanská vybavenost – mateřská a základní škola, obchody, restaurace, zdravotní středisko, lékárna, pošta, kostely, železniční zastávka, dětská hřiště, sportoviště, knihovna, lyžařský a sportovní areál, turistické a informační centrum.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu591581
Dispozice5+1
Plocha pozemku6 590
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha250
Dostupné od29. 2. 2020
StavVelmi dobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.