Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 192 m² bez realitkyPočátky, Jablonec nad Jizerou - Buřany, Liberecký kraj

Počátky, Jablonec nad Jizerou - Buřany, Liberecký krajParkování
Cena12 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 52 969 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám nádhernou novostavbu horské chalupy (poloroubenka) z r. 2013, v obci Jablonec nad Jizerou, ležící v malebné krajině na rozhraní Krkonoš a Jizerských hor. Objekt je postaven na jihovýchodním svahu 400 m od Skiareálu Kamenec. Zastavěná plocha 96 m2. Pozemky o celkové výměře 1474 m2.

Poloroubenou chalupu lze využít jako trvalé bydlení nebo jako vlastní rodinný rekreační objekt.

Jedná se o částečně podsklepený poloroubený objekt (celkem 2x sklepy) s přístavkem, zateplenou fasádou a sedlovou střechou, v roubené části s interiéry z masivního dřeva. K domu náleží parkoviště pro dvě až tři auta. Na parkovišti je umístěn velkokapacitní dřevník.

Hlavní místnost je v selském stylu, je v ní umístěna kuchyň (s troubou, lednicí, digestoří a sklokeramickou deskou, kuchyň je kompletně vybavena). Hlavní místnost slouží i jako obývací pokoj spojeny s jídelnou vybavený koženou sedací soupravou a dubovým stolem s židlemi. V místnosti jsou umístěny kachlová kamna s výměníkem a smart TV s úhlopříčko 55 p. a retro rádiem kombinovaným s CD přehrávačem. Dále se v přízemí objektu nachází prostorná chodba, samostatné WC, koupelna se zděnou sprchovou nikou a podlahovým topením, ložnice, ze které lze vyjít samostatným vstupem přímo na terasu, kde s nachází posezení a lavička s vhledem. Dále je zde technická místnost s elektrokotlem, bojlerem a systémem pro čerpání vody. V patře objektu jsou 3x ložnice, 1x koupelna se sprchovou nikou, umyvadlem a záchodem, 1x sušárna/šatna.

Pod střechou je prostorná půda (cca 90 m2). Vytápění objektu je řešeno elektrokotlem v kombinaci s kachlovými kamny s krbovou vložkou a výměníkem. Ohřev vody prostřednictví el. bojleru nebo kachlovými kamny. Voda je z vlastní vrtané studny s hloubkou 50 m. Objekt je vybaven satelitem a internetem (WIFI).

Součástí prodeje je kompletním vybavení chalupy včetně základního vybavení pro údržbu (cirkulárka, motorová pila, nábytek, atd).

Obec Jablonec nad Jizerou je vzdálena 5 Km od Rokytnice nad Jizerou, 14 km od Harrachova a 36 km od Špindlerova Mlýna. V docházkové vzdálenosti najdete nádherné dětské hřiště, fotbalové hřiště, venkovní bazén, park a tenisové a volejbalové kurty. Jablonec nad Jizerou je skvělým výchozím bodem do Krkonošského národního parku nebo Jizerských hor, kde milovníci přírody a aktivního života najdou mnoho možností k podnikání různých aktivit (výlety s dětmi, rodinné výlety, sportovní a turistické zajímavosti). Chalupa samotná se nachází na okraji města (cca 500 m do centra Jablonce) ve velmi klidné polosamotě s 5 domy (3 z toho trvalé obydleny). Jablonec nad Jizerou je město s veškerou občanskou vybaveností. Tel. 776732137.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu593401
Dispozice5+kk
Plocha pozemku1 474
Typ budovyDřevostavba
StáříDo 10 let
Užitná plocha192
Dostupné od1. 4. 2022
StavNovostavba
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování
Sklep
MHD 2 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDJablonec nad Jizerou, Bratrouchov, odbočka
🚘 1 653 m (2 min)
PoštaJablonec nad Jizerou
🚘 4 007 m (5 min)
ObchodElvis Elektro CZ s.r.o.
🚘 3 702 m (4 min)
BankaČeská spořitelna, Jablonec nad Jizerou
🚘 3 804 m (4 min)
Restauraceu Hásků
🚘 4 883 m (10 min)
LékárnaLékárna
🚘 3 657 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola
🚘 3 917 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 4 422 m (5 min)
SportovištěSkiareál Kamenec
🚘 4 454 m (5 min)
HřištěDětské hřiště
🚘 4 323 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.