Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 7+kk • 323 m² bez realitkyKe Stírce, Praha - Kobylisy

Ke Stírce, Praha - KobylisyMHD 1 minuta pěšky • Výtah • Garáž
Cena25 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 110 053 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Vlastník nabízí k prodeji výjimečný mezonetový apartmán o celkové ploše 323 m2 (s čistou vnitřní podlahovou obytnou výměrou 188 m2 a dále s terasami o celkové ploše 105 m2, v suterénu pak navíc 2 parkovací stání o společné výměře 30 m2), situovaný do dvou nejvyšších podlaží nového komorního projektu o celkem 9 jednotkách, umístěného v klidné, tradičně rezidenční lokalitě Prahy 8 – Kobylisy, na křižovatce ulic U Třešňovky a Ke Stírce, s úchvatnými panoramatickými výhledy na všechny světové strany včetně zeleně svahů vltavského údolí v oblasti Petřína a Trojské stráně.

939,-Kč       FOND OPRAV za byt měsíčně

2243,-Kč     zálohy za 1 OSOBU  za domovní společné služby ( voda, úklid, výtah elektřina a servis, odpadky, osvětlení domu, kominíci, pojištění SVJ a statutáru, správa domu a účetní, revize, odměna statutáru a ostatní služby ). Za každou 1 další osobu už je to jen 720,-Kč

Celkem za 1 osobu jsou poplatky do SVJ včetně FO 3182,-Kč měsíčně.

Projekt je umístěn na kraji malebného parku Okrouhlík uprostřed enklávy rodinných a bytových domů oživené bohatou vzrostlou zelení, stranou rušivých vlivů dopravy a ruchu velkoměsta a přitom v jeho docházkové vzdálenosti lze nalézt veškerou dopravní a občanskou infrastrukturu (např. tramvaj 100 m, metro 7 minut chůze, veřejný bazén 300 m), kterou moderní člověk potřebuje. Cesta hromadnou dopravou do centra města zabere 15 minut, automobilem 8 minut. Přímé napojení na Libereckou ulici umožňuje rychlý nájezd na dálnici D8 i celý pražský okruh. Ve vzdálenosti několika set metrů se nachází široká nabídka obchodů a služeb a gastronomická zařízení; další kompletní občanskou vybavenost naleznete max. ve vzdálenosti jednotek kilometrů (např. obchodní centrum Ládví, Billa na Proseku, obchodní centrum Letňany). Fakultní nemocnice Na Bulovce je dvě zastávky tramvají. Kobylisy se také pyšní širokou nabídkou vzdělávacích zařízení všech stupňů.

V případě více zájemců se bude postupovat cestou realitní aukce, respektive odpovídajícího výběrového řízení. Vlastník si vyhrazuje právo byt neprodat.

Další podrobné informace na www.viladumtresnovka.cz.“

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu594506
Dispozice7+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové
RizikaPrověřit »
Užitná plocha323
Dostupné od1. 11. 2021
Podlaží5
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Terasa
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDOkrouhlická
🚶 161 m (2 min)
PoštaPraha 85
🚶 132 m (2 min)
Obchod
🚶 180 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 614 m (7 min)
Restaurace
🚶 277 m (3 min)
Lékárna
🚶 216 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola
🚶 832 m (10 min)
Mateřská školaMŠ Na Pěšinách
🚶 468 m (6 min)
SportovištěTJ Sokol Kobylisy
🚘 1 955 m (4 min)
Hřiště
🚶 534 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.