Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 61 m² bez realitkyErbenova, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Rezervováno
Erbenova, Beroun - Beroun, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 529 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme ke koupi byt 2+1 v osobním vlastnictví, ve velmi klidné lokalitě, o výměře 61 m2 s příslušenstvím. Byt je umístěn v 1. patře cihlového bytového domu.

Byt je po částečné rekonstrukci: nová plastová okna, elektrokotel, nová kuchyň. Součástí bytu je komora a vestavěné úložné skříně. Dispozice bytu: kuchyň (10,2 m2), obývací pokoj (16,8 m2), ložnice (14,4 m2), předsíň, koupelna, samostatné WC, komora, 2x sklepní kóje.

Bytový dům je po celkové rekonstrukci, včetně rozvodů vody, plynu, elektrické energie.

Nízké režijní náklady 3600 Kč měsíčně (energie + voda + příspěvek do byt. fondu). Několik možností připojení k internetu: kabelová TV, wifi anténa, ADSL, příprava na optický internet.

K domu náleží vlastní oplocený dvůr s dětským hřištěm a posezením pro grilování. V bytovém domě je pouze 16 bytových jednotek. Dům se nachází v rezidenční zástavbě rodinných domů a bezprostředně sousedí s lesoparkem Městská hora. Zastávka autobusu je 2 minuty pěšky od domu, s možností přímého spojení do Prahy. Nájezd na dálnici D5 je cca 3 minuty autem.

Obchod s potravinami je v dosahu 5 minut pěšky, supermarket 10 minut pěšky (Billa, Penny, Kaufland). Byt je v docházkové vzdálenosti cca 10 minut do centra Berouna, kde se nachází úplná občanská vybavenost: ZŠ, MŠ, poliklinika, lékárna a další služby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu594610
Dispozice2+1
Dostupné od1. 1. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
ProvedeníStandardní
Užitná plocha61
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníElektrické
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.