Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 1+1 • 30 m² bez realitkyStatková, Praha - Ďáblice

Statková, Praha - ĎábliceMHD 3 minuty pěšky
Cena699 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 964 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme chatu s příslušenstvím na pronajaté zahradě v Ďáblicích. Důvodem prodeje je stěhování mimo Prahu. Pozemek o výměře 447 m2 je rohový, má dva sousedy.

Na zahradě jsme loni na jaře postavili chatu o půdorysu 4,5 x 6 m se třemi místnostmi a patrem na spaní. Chata je ukotvena na pilotách, síla stěnových dílů je 40 mm, podlaha i střecha jsou zateplené, střešní krytina je kanadský šindel. Chata je napuštěna olejem, který jí dodal barvu, a dále opatřena dvěma vrstvami olejové penetrační lazury – díky tomu nehrozí odlupování laku, dřevo může dýchat. Letos nebo příští rok bude potřeba ještě jeden nátěr, lazura je součástí prodeje.

V jedné místnosti je kuchyňka (vybavená základním nádobím, novou plynovou bombou a novou dvouplotýnkou), v druhé koupelna (a v plánu byly skříně), největší místnost je obývací a vede z ní žebřík na patro. Na patro se vejdou 4 matrace (jsou součástí prodeje).

Na střeše chaty jsou 2 solární panely, v koupelně pak celý systém včetně baterie. V případě nedostatku energie je možné k systému připojit benzínový generátor (součást prodeje), který také nabíjí baterii. Solární systém jsme instalovali loni, je tedy v záruce. V každé místnosti je několik zásuvek.

V osadě je od dubna do října k dispozici pitná voda, v chatě je rozvedena do koupelny a kuchyně, zvenku je voda vyvedena na obou stranách chaty a k oběma kohoutkům je možné připojit zahradní hadici. Za chatou je umístěna solární sprcha, od ní je vykopaný trativod.

Záchod je řešen separační toaletou Separett Villa, která je umístěna v koupelně. Je ekologická a nesmrdí, vyzkoušeno :). Za chatou je zakopaná 1000l nádrž, do níž je sveden odpad ze dřezu, umyvadla a moč z toalety a dále jeden okap. Používali jsme pouze čistě přírodní přípravky. Voda z nádrže se poté vyčerpala pomocí benzínového čerpadla (součástí prodeje) a používali jsme ji na závlahu zahrady.

Na zahradu samotnou máme vypracovaný projekt od zahradní architektky a loni jsme jej začali realizovat. Vybudovali jsme tři vyvýšené záhony, dva jsou hotové, jeden potřebuje dodělat. Na zahradě jsou dvě třešně, tři jabloně, líska, špendlíky, šípky, loni vysazené rakytníky a od sousedů na zahradu padají vlašáky. Dále je zde hodně keřů – rybízy, angrešt, maliny a také bylinek – před chatou je bylinková spirála a bylinky (máta, šalvěj) rostou i na dalších místech. V rohu zahrady se nachází ohniště a hromada dřeva.

Na druhém konci zahrady je dvoukomorový kompost, před ním stojí původní stará chata. Tato chata je podsklepená. Naším plánem bylo chatu zbourat a na jejím místě vytvořit nad sklepem posezení, písek a houpačku pro děti. Dále jsme zde plánovali malou kůlnu na nářadí a vchod do sklepa (zatím jsme jej nevyužívali).

Součástí prodeje je také zahradní náčiní, dva stolky, židle, lavice, kolečko atd.

Kousek od osady je zastávka autobusu, u osady je možné také parkovat auto.

Roční nájemné pozemku činí 5800,-, nájemní smlouva dle dohody s vlastníkem pozemku, máme na dobu neurčitou. Náklady na vodu jsou dle spotřeby, loni jsme platili 200,-.

Při rychlém jednání sleva.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu598937
Dispozice1+1
Plocha pozemku447
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha30
Dostupné od27. 7. 2020
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Štamberku
🚶 308 m (4 min)
PoštaPraha 88
🚶 655 m (8 min)
Obchod
🚘 798 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 3 931 m (8 min)
RestauracePod hvězdárnou
🚶 690 m (8 min)
Lékárna
🚶 544 m (7 min)
Škola
🚘 3 313 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 532 m (6 min)
SportovištěKASUMI DOJO - 霧道場
🚶 697 m (8 min)
Hřiště
🚶 541 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.