Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyMasarykova, Modřice - Modřice, Jihomoravský kraj

Masarykova, Modřice - Modřice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Novostavba. Bezbariérový přístup. Podlahová plocha: 46,72 m2 + terasa 12,5 m2. Byt se nachází v posledním podlaží 4.NP, dům je vybaven výtahem. Kuchyňská linka Koryna, spotřebiče Whirlpool.

Plochy jednotlivých místností: obývací pokoj s kuchyňským koutem 19,4 m2, pokoj 14,0 m2, koupelna s WC 4,6 m2, zádveří 8,72 m2.

Orientace: Velká okna a terasa jsou orientovány na východ, menší okna v obývacím pokoji a v koupelně jsou orientována na jih.

GPS souřadnice: Loc: 49°8'6.079"N, 16°36'57.637"E

Město Modřice: www.mesto-modrice.cz . Veškerá občanská vybavenost – mateřská školka, škola (I a II stupeň), knihovna…. Rychlejší dostupnost do centra města než z okrajových městských částí.

Nejbližší okolí: Před domem dostatek parkovacích stání, v bezprostřední blízkosti se nachází nově vybudované centrum se základní lékařskou péčí, restaurací/kavárnou, masážemi, bazénem, saunou a fitness centrem.

Doprava: Rychlá a bezproblémová dostupnost do centra Brna autem či MHD s pravidelnými periodami (10 min jízdy autem, tramvaj – 10 min chůze, autobus – zastávka 50 m od domu, vlak – 5 min chůze) při zachování klidného nehlučného charakteru bydlení. Rychlá spojení na dálnice Brno-Bratislava, Brno-Mikulov.

Sportovní vyžití: Nedaleká cyklostezka (Brno-Vídeň) vedoucí kolem vody až na Brněnskou přehradu. Široké sportovní využití v rámci nově budované odpočinkové zóny (cca 5000 m2) v rámci centra Olympia. Sportovní zázemí města Modřice – fotbal, nohejbal, zdravotní cvičení, aerobik.

Kulturní a nákupní vyžití: Blízkost nákupních center Avion, Olympia, Hornbach, Bauhaus, rychlá dostupnost do Bohunické nemocnice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu59911
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.