Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 112 m² bez realitkyGabrielova, Sušice - Sušice nad Otavou, Plzeňský kraj

Gabrielova, Sušice - Sušice nad Otavou, Plzeňský kraj
Cena4 480 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 999 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Vyjímečná příležitost koupě nově zrekonstruovaného velkého bytu v centru Sušice.

Nabízíme na prodej prostorný světlý byt 3+1 (112m2) v oblíbené a velmi žádané lokalitě. V bytě probíhá kompletní nákladná rekonstrukce navržená architekty, která bude dokončena dle zobrazených vizualizací v květnu 2020. Celkový přístup, dispozice bytu i použité materiály byly naplánovány tak, aby zachovaly genius loci bytu a domu a současně respektovaly požadavky na moderní a nadčasové bydlení.

V bytě jsou vyměněny veškeré rozvody (elektřina, voda, odpady), budou položeny nové dubové podlahy, vybudovaná velká koupelna s vanou a sprchovým koutem, v bytě jsou dvě toalety. Kuchyň a vestavěné skříně připravené na míru od truhláře. V kuchyni kvalitní spotřebiče značky Bosch - myčka, trouba, varná deska. Topení vlastním elektrickým kotlem nebo nádherným krbem. Byla vyměněna okna, na oknech jsou kvalitní dubové parapety. Byt má neuvěřitelnou atmosféru podtrženou výhledy přímo na vrch Andělíček. Orientace oken je na jih a na východ. K bytu náleží veliký sklep.

Sušice nabízí ideální místo pro trvalé bydlení nebo trávení rodinné dovolené a pohodových víkendů. Leží na křižovatce turistických tras a na okraji Národního parku Šumava a je právem nazývána Brána Šumavy. V Sušici je veškerá potřebná infrastruktura – školy, školky, lékaři, obchody, nemocnice. Je zde mnoho zajímavých sportovišť, aquapark, kluziště, cyklostezky i inline vyžití. V okolí je spousta zajímavostí pro výlety a turistiku. Více informací o Sušici na www.susice.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu600871
Dispozice3+1
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha112
Dostupné od1. 6. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.