Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+1 • 158 m² bez realitkyPod Macalákem, Kralupy nad Vltavou - Mikovice u Kralup nad Vltavou, Středočeský kraj

Pod Macalákem, Kralupy nad Vltavou - Mikovice u Kralup nad Vltavou, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Pronájem řadového rodinného domu o dispozici 4+1 s garáží ve městě Kralupy nad Vltavou, okr. Mělník. Dům se nachází ve velmi klidné a současně nezátopové části města, v ul. Pod Macalákem, s dobrou dostupností do centra města (cca 1,2 km). Celková podlahová plocha činí 158 m2.

Dům byl dokončený a zkolaudovaný v červnu 2015. Je postavený na pozemku o celkové výměře 146 m2 (zastavěná plocha činí 67 m2). Parkovat lze ve vlastní garáži či přímo před domem. Dům je kompletně oplocen a napojen na veškeré inženýrské sítě (elektřina 230 a 380 V, plyn, kanalizace i obecní vodovod) včetně připojení k internetu společnosti O2.

Obvodové zdivo je vystavěno z cihel zn. Porotherm a zatepleno polystyrenem (15 cm). V celém domě jsou plastová okna s dvojskly, podlahy jsou obloženy dlažbou. Schodiště je obloženo dubovým dřevem z masivu o tloušťce 4 cm. Dům disponuje úložnými prostory na půdě.

V interiérech jsou na stěnách sádrové omítky. Celý dům je vytápěn podlahovým topením přes kombinovaný kondenzační plynový kotel. Díky úspornému vytápění má dům energetickou třídu „C“. Navíc je voda ohřívána trubicovými solárními kolektory umístěnými na střeše domu. Roční spotřeba elektřiny a plynu je proto velmi nízká (cca 17 000,- Kč). Okna obývacího pokoje a dvou pokojů v podkroví s balkonem, jsou orientována na jihovýchod, kuchyně a ložnice na severozápad, dům je velmi prostorný a slunný.

Konkrétní dispozice domu je následující: V přízemí domu je umístěno zádveří, chodba se schodištěm, technická místnost s toaletou a prádelnou a garáž. V prvním patře je situován prostorná kuchyň, která navazuje na vzdušný obývací pokoj. V kuchyni se nachází také samostatná spíž. Dům bude pronajímán včetně kuchyně a spotřebičů. Z kuchyně se dá vyjít na balkon o výměře 3,5 m2. Z obývacího pokoje je přímý vstup na terasu se zahradou. Zahrada má výměru 42 m2, ideální prostor pro typ lidí, kteří si chtějí na zahrádce spíše odpočinout než pracovat. Ve druhém patře se nachází dva pokoje s balkonem (5 m2), který je situován nad zahradu, prostorná ložnice, koupelna s dvoj-umyvadlem, vanou se zástěnou, WC a bidetem.

V lokalitě je velmi tvrdá voda, dům má svou vlastní úpravnu vody na její změkčení. Dešťová voda je zachytávána z obou okapů do okrasných plastových karaf.

V bezprostřední blízkosti domu se nachází dva parky, v okolí je několik potůčků, luk a polí – jsou zde velmi pěkná místa na procházky. Centrum a vlakové nádraží je přístupné i pěšky (cca 1,2 km). V Kralupech vede krásná cyklostezka podél břehu Vltavy. Ve městě je k dispozici veškerá vybavenost, mateřské a základní i střední školy, potraviny, supermarkety, nemocnice, pošta, plavecký bazén, zimní stadion, restaurace, dětské hřiště a koutky. Přímé spojení automobilem do centra Prahy cca 25 min., vlaková stanice s přímým spojením do Prahy (20-40 min.), spojení také příměstskými autobusy. V blízkosti domu se plánuje vybudování zastávky MHD.

Dům se pronajímá ve stavu, jako je na fotkách, tedy bez vybavení (kromě kuchyně). Hledáme dlouhodobé zájemce, smlouva na rok s možností prodloužení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu600947
Dispozice4+1
Dostupné od29. 3. 2020
Typ budovyCihla
Užitná plocha158
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.