Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 47 m² bez realitkyHluboká, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Hluboká, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce14 500 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 1+1 ( 47 m2) v Brně Štýřicích, ulice Hluboká, s vyhrazeným parkovacím stáním pro osobní automobil na soukromém pozemku před domem. Byt se nachází v klidné slepé ulici, v revitalizovaném cihlovém domě, ve 2. patře bez výtahu. Byt má 47 m2, vstupuje se do něj přes malý balkon, který patří k bytu, byt je pronajímán i se sklepem (cca 10m2), možnost vstupu na společný dvůr.

Byt je po kompletní rekonstrukci, nově vymalován, kompletně zařízen – viz foto (botníky, kuchyňská linka s vestavěnou troubou, vestavěná lednice s mrazákem, indukční varná deska, vestavěná myčka a pračka, samostatná mikrovlnná trouba, varná konvice, jídelní stůl a 2 židle, manželská postel s matracemi, šatní skříně, police, komoda, rozkládací sedací souprava, psací stůl se židlí, konferenční stolek, stolní lampa, stojací lampa, vysavač, žehlicí prkno, žehlička, sušák na prádlo, talíře, hrnce, sklenice, příbory atd.). V pokoji oddělená nika na spaní a obývací část, koupelna se sprchovým koutem přístupná z kuchyně, samostatné WC se vstupem z předsíně. Vytápění bytu je zajištěno skleněnými infrapanely s termostaty, voda ohřívána el.ohřívačem Ariston, v koupelně otopný žebřík. V bytě je wifi s neomezeným internetem a kabelovou televizí v ceně. Orientace bytu - předsíň a kuchyň na jih, pokoj na sever, výhled převážně do zeleně.

Byt se nachází blízko MHD (tramvaj 100m, bus cca 500m), supermarket Albert cca 300m, blízko pošta, cca 15 minut chůze do FN Brno Bohunice, blízko sportoviště i sjezd na dálnici.

Cena pronájmu pro 1 osobu je celkem 14 500,- Kč (10 500,-Kč nájem + 4000,-Kč energie, voda, služby spojené s užíváním bytu, parkovací stání, internet, kabelová televize), pronájem je určen maximálně pro 2 osoby ( při 2 osobách +500,-Kč za služby), preferujeme nekuřáky, bez zvířat, pronájem na rok s možností prodloužení, při podpisu smlouvy kauce 14 500,-Kč + 1 nájem, celkem 29 000,-Kč, nabídka není určena realitním kancelářím.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu602319
Dispozice1+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha47
Dostupné od15. 4. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.