Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyBratranců Veverkových, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Rezervováno
Bratranců Veverkových, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 3 m² • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné13 970 KčUšetříte 1 030 Kč15 000 Kč

+ Poplatky za služby2 600 Kč
+ Vratná kauce29 000 Kč


Pronájem tohoto útulného bytu, v kategorii PENB B - velmi úsporná, Vám na vlastní kůži umožní pocítit novou dimenzi klidného a pohodlného bydlení v centru Pardubic. Byt v nové rezidenci Marcipánka je to pravé bydlení pro Vás. Už nemusíte řešit kompromisy. Kvalita, ekonomika, komfort a bezpečnost. Vše po ruce. MHD, Univerzita, ZŠ a školky, Aquacentrum, park Br. Veverkových, park náměstí Legií, a Tyršovy sady, Enteria Arena, nákupní centrum AFI Palace, kavárny, zámek, pěší zóna Třída Míru, kostel, fitness SUN CITY…vše pár minut chůze od rezidence.

Vlastní vyhrazené parkovací stání v uzavřeném bloku za 1000,--Kč (není v ceně nájmu), Vám umožní kdykoliv zaparkovat přímo u vchodu. Byt je na posledním 3.NP. Nikdo Vám nebude dupat nad hlavou. Bezbariérový přístup moderním výtahem. Kola. lyže, brusle a další vybavení pohodlně odložíte ve velkém privátním sklepním boxu v přízemí.

V novém bytě na Vás čeká příjemné jihozápadní oslunění s romantickým posezením na balkóně. Kompletně vybavená kuchyňská linka s myčkou, troubou, mikrovlnkou, ledničkou s mrazákem a digestoří , Vám ušetří mnoho času. Součástí koupelny je wc. Dále je zde k dispozici pračka se sušičkou BOSCH. Relaxovat můžete ve vaně a pak krásně usnout v samostatné ložnici, kterou kdykoliv zatemní venkovní elektrické rolety. V koupelně a chodbě je položena moderní velkoformátová dlažba a v pokojích vás okouzlí dekor dřeva laminátové podlahy.

Byt svou velikostí 2+kk o výměře 55,5m2 (včetně balkónu 3,4m2 a sklepa 2,5m2 a venkovního parkovacího místa) doporučujeme pro 1 až dvě osoby v domácnosti. Energetická třída domu B zaručuje velmi nízké náklady na energie. Topení a ohřev teplé vody je prostřednictvím vlastního výměníku z dálkového zdroje. Cena nájmu zohledňuje užívání bytu nekuřáky, bez domácích zvířecích mazlíčků. jan.mozis- seznam.cz

Na pěkném stavu bytu nám záleží. Při podpisu nájemní smlouvy budete požádání o složení jistoty ve výši dvou měsíčních nájmů a o zaplacení prvního nájmu.Nájemní smlouva je vždy uzavřena na jeden rok, ale pokud se Vám bydlení bude líbit, tak Vám rádi nabídneme možnost pokračování pronájmu. Volné od 2/23. Prohlídky od 12/22. jan

Renting this apartment will allow you to feel a new dimension of quiet and comfortable living in the center of Pardubice. An apartment in the new Marcipánka residence is the right living for you. You no longer have to compromise. Quality, economy, comfort and safety. Everything at hand. Public transport, University, primary and kindergartens, Aquacentrum, park Br. Veverkových, park Náměstí legií, and Tyršovy sady, Enteria Arena, shopping center AFI Palace, cafes, chateau, pedestrian zone Třída Míru, church, fitness SUN CITY… all a few minutes walk from the residence.

Own reserved parking space in a closed block for 1000 CZK (not included in the rental price) will allow you to park directly at the entrance at any time. The apartment is on the last 3rd floor. No one will stomp over your head. Barrier-free access by modern elevator. Wheels. skis, skates and other equipment can be conveniently stored in a private box on the ground floor.

In the new apartment, a pleasant southwestern sun awaits you with a romantic sitting on the balcony. A fully equipped kitchen with dishwasher, oven, microwave, refrigerator with freezer and hood will save you a lot of time. The bathroom has a toilet. There is also a BOSCH washer and dryer. You can relax in the bathtub and then fall asleep beautifully in the separate bedroom. Modern large-format tiles are laid in the bathroom and hallway, and wood-laminate flooring will enchant you in the rooms.

The apartment with its size 2 + kk with an area of ​​55.5 m2 (including a balcony 3.4 m2 and a cellar 2.5 m2 we recommend for 1 to two people in the household. Energy class house B guarantees very low energy costs. Heating and hot water is through its own The rental price takes into account the use of the apartment by non-smokers, without pets.

We care about the nice condition of the apartment. When signing the lease, you will be asked to provide a security of two months' rent and to pay the first rent. The lease is always concluded for one year, but if you like housing, we will be happy to offer you the option to continue the lease. Available from 2/23. Tours from 12/22.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu603092
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2023
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 3 m²
Parkování
MHD 5 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDHlaváčova
🚶 376 m (5 min)
PoštaPardubice 1
🚘 2 727 m (6 min)
ObchodPotraviny - drogerie
🚶 347 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 543 m (7 min)
RestauraceBirdie
🚶 224 m (3 min)
LékárnaVe Smilovce
🚶 452 m (5 min)
ŠkolaZŠ Štefánikova
🚶 626 m (8 min)
Mateřská školaŠkolka Gorkého
🚘 2 382 m (7 min)
Sportoviště
🚘 2 731 m (6 min)
Hřiště
🚘 1 974 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.