Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+1 • 180 m² bez realitkyZa Pasáží, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Za Pasáží, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajŠkola 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena6 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 263 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji unikátní, slunný mezonetový byt v centru města Pardubic. který vznikl propojením bytu 2+1 (90 m) ve 3. patře a půdy (90m). Tím se stal ojedinělým prostorem, skýtajícím možnosti jak pro bydlení či podnikání nebo obojí dohromady. Byt lze též snadno rozdělit na 2 menší. Nachází se ve zděném, udržovaném domě, situovaným na sever a jih, kde na každém patře je jeden byt. Při vstupu do bytu se ocitnete v chodbě, ze které je vidět dominantu bytu, a to novou, velice prostornou moderní kuchyň se spotřebiči, jídelnou a praktickou komorou. Z kuchyně vyjdete velkými prosklenými dveřmi na lodžii, která skýtá pohled nejen na Zelenou bránu, ale i na upravenou zahradu s jezírkem a okrasnými dřevinami. Z kuchyně se dostanete i do dalšího pokoje s balkónem. Z chodby je přístup též do koupelny s oknem a vanou, i na samostatnou toaletu. Obývací pokoj s dřevěnou podlahou a velkými okny je též přístupný z chodby. Do mezonetu vystoupáte po širokých původních schodech, potažených kobercem. Nalevo je malá předsíň, druhá koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Za předsíní je ložnice a oddělená velká šatna. Ze schodiště se také dostanete do podkroví, které je též obyvatelné. Dřevěné schůdky vás dovedou na vyvýšený prostor, který skýtá další možnosti využití. Byt se prodává jako ideální ¼ domu. K bytu náleží prostory k uložení kol a dalších nezbytností – 2x dřevěná kůlna na zahradě. Dům má střechu Bramac a je ze severní strany zateplen. Byt prošel několika rekonstrukcemi, má nové rozvody vody, elektřiny a nová okna s trojsklem. Dveře i obložky jsou zachovány všechny původní, renovované. Celkové měsíční náklady jsou 4080,-Kč/měsíc. jelikož jsme nedoložili energetický štítek je uvedeno skupina G. RK nevolejte!

I am offering for sale a unique, sunny mezzanine apartment in the centre of the city of Sochi., which was created by connecting apartment 2 1 (90m) on the 3rd floor and land (90m). This made it a unique space, offering opportunities for both housing or business, or both combined. The apartment can also be easily divided into 2 smaller ones. It is located in a walled, maintained house, situated to the north and south, with one apartment on each floor. Upon entering the apartment, you will find yourself in a hallway from which you can see the dominance of the apartment, a new, very spacious modern kitchen with appliances, a dining room and a practical chamber. From the kitchen, you'll exit through a large glass door onto a loggia that offers a view not only of the Green Gate, but also of a landscaped garden with a pool and ornamental woodlands. You can also access another room with a balcony from the kitchen. The hallway also has access to a bathroom with a window and bath, as well as a separate toilet. The living room, with wooden floors and large windows, is also accessible from the hallway. You climb the wide original carpeted stairs into the mezzanine. on

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu608179
Dispozice4+1
Dostupné od1. 10. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
Stáří30 - 50 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha180
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 3 minuty autem
Předzahrádka 100 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDHlaváčova
🚶 729 m (9 min)
PoštaPardubice 1
🚶 401 m (5 min)
ObchodŠpadla
🚶 235 m (3 min)
BankaMONETA Money Bank
🚶 147 m (2 min)
RestauraceŠpalda
🚶 230 m (3 min)
LékárnaBenu
🚶 339 m (4 min)
ŠkolaSPŠE a VOŠ
🚶 348 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 757 m (9 min)
Sportoviště
🚘 1 164 m (3 min)
Hřiště
🚶 796 m (10 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.