Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 69 m² bez realitkyJílovská, Praha - Braník

Jílovská, Praha - BraníkMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Cena5 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 555 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám můj nádherný, s láskou vybudovaný byt 3+1, slunečný, světlý, prostorný, 68.72 m2.Byt přímo od majitelky, neplatíte provizi nikomu.Pro realitní kanceláře, makléře - byt si prodám sama, mám makléře v rodině i mezi přáteli, nekontaktujte mě, je to naprosto zbytečné.

Byt byl celý vybouraný až na obvodové zdi, nově postavený - vyzděný podle mého návrhu, je promyšleně využitý každý centimetr. V bytě je úplně nová kuchyňská linka, která nebyla ještě nikdy používaná, všechny skřínky jsou zásuvkové s kováním Blum, takže mnoho úložného, dobře přístupného místa. Úchytky jsou přišroubované zevnitř, takže je můžete vyměnit za vámi vybrané, nejsou zvenku žádné dírky. Masivní dřevěná pracovní deska, ošetřená ekologickým přírodním olejem, granitový dřez a baterie, velmi kvalitní plynová varná deska Siemens s vysoce výkonným wok hořákem.

Přes celý obývák a kuchyň je pod oknem, od truhláře vyrobený, široký dřevěný parapet na květiny, ošetřený ekologickým přírodním olejem. Velká zasklená lodžie má zvýšenou podlahu s mrazuvzdornou dlažbou.

V předsíni a ložnici jsou velké, úplně nové, nepoužité šatní skříně s designovými bukovými úchytkami.

V ložnici je předokenní roleta. Na všech oknech jsou kvalitní žaluzie. Na podlaze plovoucí laminátové podlahy nebo kvalitní dlažba.

V koupelně velká krásná vana 180 cm, skvěle vyřešený prostor za dveřmi pro pračku a sušičku, které tak nejsou vidět, krásné velké umyvadlo s novou baterií a úložné prostory.

Všechny dveře jsou dřevěné od truhláře, s ručně pískovaným sklem, které propouští světlo, ale je neprůhledné.Vstupní bezpečnostní dveře.

K bytu patří prostorná komora na patře, vybavená úložným systémem.

Byt je dělaný v minimalistickém skandinávském stylu, ale je natolik neutrální, že ho lze změnit na jakýkoliv, vámi preferovaný styl.

Vybudovala jsem ho s láskou pro sebe, ale život mění naplánované.

Byt je kompletně hotový, volný, můžete se ihned nastěhovat, nemusíte podstoupit jedinou opravu, nemusíte se utkat s jedinou firmou nebo řemeslníkem a co jsem si zažila, je to obrovská výhoda.

Mohu případně prodat i sedačku, stůl, židle, stolky, vše co do bytu tak pasuje.

Byt je ve 3 patře panelového domu, chodby jsou celé prosklené, žádné tmavé bez oken jako jinde, dům je celý kompletně zrekonstruovaný, revitalizovaný, zateplený, všechny společné rozvody vody i plynu v celém domě jsou vyměněné, nehrozí vám tedy žádná rekonstrukce.Nový moderní výtah, nová vstupní chodba, schránky.

Pečlivě udržovaný dům, ve kterém je klid.

Dům je družstevní, perfektně fungující malé družstvo, skládající se ze dvou vchodů, které nemá žádné dluhy, závazky, úvěry, ten na revitalizaci je již splacený. Všechny byty byly námi hned při privatizaci koupené, nic jsme nespláceli.

Okolo domu nevede žádná průjezdná silnice, je obklopený krásně vzrostlými stromy, zelení, nelze tam už nic postavit.

Stojí na okraji Hodkoviček, kde je nádherný lesopark s několika rybníky, loukami a Zátišským potokem, je to pár kroků do přírody, nebo lze pešky dojít až k Vltavě. Je tady skvělá občanská vybavenost, vše máte tady – výjimečná věc, je tady i venkovní přírodní koupaliště, obchody, školy, školky, hřiště, fyzioterapie, cvičení, lékaři, kulturní dům s pořady, knihovna, pošta, zásilkovny, lékárny, květinářství, restaurace.

Na metro Kačerov i na Smíchovské nádraží je to 11 min busem, jste blízko k občanské vybavenosti a přesto v tichu a klidu odlehlejší ulice. Pár minut od domu je novostavba s podzemními garážemi, kde lze sehnat pronájem parkovacího místa, také jsem to tak měla.

Měsíční předpis pevných a zálohových plateb spojených s užívání bytu je 3300Kč. V bytě je zavedeno UPC.​

Opravdu klidné příjemné místo pro život.

Mnoho fotografií a video bytu zde www.bytjilovska.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu608778
Dispozice3+1
Dostupné od1. 7. 2020
Podlaží3
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha69
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDFilosofská
🚶 251 m (3 min)
PoštaPraha 418
🚶 525 m (6 min)
ObchodBilla
🚶 153 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 518 m (6 min)
RestauracePizzerie Pepíno
🚶 171 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 147 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola Jílovská
🚶 224 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Jílovská
🚶 280 m (3 min)
Sportoviště
🚘 1 597 m (3 min)
HřištěDětské hřiště
🚶 66 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.