Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyNavrátilova, Praha - Nové Město

Navrátilova, Praha - Nové MěstoMHD 1 minuta pěšky • Výtah
Cena8 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 35 582 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


*Nemám zájem o zprostředkování prodeje a služby RK!

Krásný byt, po kompletní rekonstrukci v roce 2016, v 2. patře historického činžovního domu na rohu ulic Vodičkova a Navrátilova.

== Čím je tento byt výjimečný? ==

a) Jistá investice v nejisté době. Díky své poloze v jedné z nejatraktivnějších částí Nového Města, na rohu ulic Vodičkova a Navrátilova, tento byt zajistí slušný výnos (možnost dlouhodobého i krátkodobého pronájmu) a neztratí svou hodnotu do budoucna. Právě tento typ bytu (2kk, střední patro, 2 x WC) láká nejvíce nájemců a investorů do pražských nemovitostí.

b) Perfektní stav bytu, krásná historická budova, nový moderní výtah. Byt je vybaven moderním nábytkem a hned připraven k bydlení / pronájmu, žádné další investice.

c) Řádně fungující SVJ, poměrně nízké provozní náklady (měsíční záloha 2469,-Kč vč.FO).

d) Byt není zatížen zástavním právem a okamžitě volný k dispozici pro nového vlastníka.

*Cena k jednání.

Popis bytu:

Interiér bytu se stává z 2 pokojů (jeden z nich s kuchyňskou linkou), koupelnou se sprchovým „walk-in“ koutem, samostatnou toaletou a prostornou vstupní chodbou. Obývací pokoj je průchozí. Celková plocha bytu činí 48,3 m2.

V bytě jsou velká dřevěná okna orientovaná na západní stranu do tiché ulice. Na podlaze v obou místnostech jsou dřevěné parkety, v koupelně pod dlažbou je podlahové topení. K vybavení bytu patři také nová kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů (mikrovlnka, trouba, varná deska, myčka, lednice, pračka). Veškerý nábytek může být odprodán spolu s bytem.

Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. K bytu patři sklep v suterénu domu (plocha sklepu není započítaná do podlahové plochy bytu). Dům, výtah a sklepní prostory jsou po důkladné rekonstrukci z roku 2016.

V pěší dostupnosti OC Quadrio, Karlovo náměstí a Václavské náměstí, s výbornou dopravní dostupností MHD – v blízkosti stanic metra a řady tramvajových linek.

We are glad to present for sale this lucrative investment property.

== The main benefits of the apartment: ==

1. Location, Location, Location. The property located in one of the attractive areas of Prague central district Nove Mesto – on the corner of streets Vodičkova a Navrátilova. This area is the best guarantee for the preservation of the property value with the several rental opportunities (short term, long term, or business purpose). This type of apartment attracts the majority of the residential property investors in Prague (private property, 1-bedroom, 2-bathrooms, and the middle floor).

2. Perfect condition of the apartment, renovated historical building, new modern lift. The apartment is fully furnished and equipped with everything required in day-to-day life and can be leased immediately. No other investment needed.

3. Very well organized HOA (homeowner association) and relatively low monthly service fee of 2469,-Kč (+personal electricity and gas consumption).

4. The property is own by one person, there is no mortgage guarantee, means fast deal and it is ready to move-in immediately.

The total area is 48,3 sqm. The apartment comes with all necessary electronic appliances and has fully equipped kitchenette which includes a fridge, stove, oven, microwave, kettle, dishwasher, washing machine. Both rooms have wood parquet flooring, making it feel comfortable and homely. There is storage in the basement (not included in the total area of the apartment).

Tram stop — Vodickova is only about 5 min walking, Narodni trida and shopping center Quadrio can be reached within 10 min walking, Vaclavske namesti and Karlovo namesti — 5 min walking.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu609443
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha49
Dostupné od1. 6. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDLazarská
🚶 120 m (1 min)
PoštaPraha 28
🚶 529 m (6 min)
ObchodŽabka
🚶 102 m (1 min)
BankaSberbank
🚶 101 m (1 min)
RestauracePosezení u Čiriny
🚶 36 m (0 min)
LékárnaCísařská lékárna
🚶 240 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Vodičkova
🚶 247 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola pro sluchově postižené Ječná
🚶 613 m (7 min)
SportovištěOasis City
🚶 597 m (7 min)
Hřiště
🚶 562 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.