Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 227 m² bez realitkySlatinice - Slatinice na Hané, Olomoucký kraj

Slatinice - Slatinice na Hané, Olomoucký krajŠkola 3 minuty pěšky • Vybaveno • Garáž
Cena12 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 51 740 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme ke koupi nadstandardní bezbariérový RD (plocha: 227 m2 zastavěná, 182 m2 užitná, 173 m2 podlahová) včetně veškerého vybavení ve stylu art a minimalismu ve Slatinicích (lázně, 3x restaurace, 2x cukrárna, vinotéka, lékárna, Muzeum veteránů, 2x potraviny, pošta, MŠ, ZŠ) mezi Olomoucí a Prostějovem s garáží pro dvě velká auta, dispoziční řešení 3+kk, celkem 10 místností pro náročnější dvojici či menší rodinu. Dům je postaven v moderním stylu-sendvičové panely na bázi severského dřeva v kombinaci s jinými certifikovanými staveb.materiály. Okna Termolux vč. francouzských s izolačními trojskly, fóliemi a možností nastavení zima-léto, elektrické venkovní žaluzie (14ks). Rekuperace vč. protipylových jarních filtrů, odvápňovač vody, reverzní osmóza se zpětnou ionizací a mineralizací vody, centrální vysavač a dva vac-pany, podlahové topení (elektrokotel), kamerový systém, EZS, EPS. Na terase je instalována pergola Placeo s otočnými lamelami a bočním výsuvným slunolamem. Unikátní okrasná zahrada (991 m2 vč. zahradního domku 13 m2 s veškerým zahradním vybavením) s bonsajemi, keři, relaxační a ovocnou částí, automatická závlaha, podzemní nádrž na dešťovou vodu (9 m3) svedenou se střech, automatická sekačka Husquarna, zahradní osvětlení, 3D plot s výplety a zenturem.

Zásuvné dveře do pouzder ve stěnách nezavazí a nezmenšují prostor. V celém domě teče odvápněná voda, která nezanáší přístroje a baterie, nevysušuje kůži, vlasy se nelámou, ušetří se na aviváži při praní a na soli a leštidlech v myčce. Koupelna a toaleta v luxusním provedení z velkých italských kachlí, předstěna, niky s vlepenými kouřovými skly, vana a sprchový kout pro dva. Osvětlená šatní sříň v ložnici vtlačená do zdi a 3D omyvatelná tapeta. Šatna za předsíní s velkými úložnými prostory až do stropu. Vinylové podlahy Berlin vysoké odolnosti. Vac-pany umístěny v předsíni a kuchyňské lince. Kuchyňská linka Livanza vtlačená do černé zdi, která přechází do podhledu, dvě podsvícená grafoskla. Součástí prodeje kromě všeho vybavení je i vybavení zahradního domku: elektr. sekačka na předzahrádku, strunovka, křovinořez, fukar, elektr. zahr. nůžky atd.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu609537
Dispozice3+kk
Dostupné od25. 7. 2020
StavNovostavba
PENBA - Mimořádně úsporná
VytápěníOstatní
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha227
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku1 218
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 4 minuty autem
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSlatinky, náves
🚘 2 126 m (4 min)
PoštaSlatinice
🚶 266 m (3 min)
ObchodSmíšené zboží
🚘 2 397 m (5 min)
Restaurace
🚘 2 743 m (3 min)
Lékárna
🚘 8 050 m (12 min)
Škola
🚶 299 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 2 284 m (4 min)
Sportoviště
🚘 5 628 m (8 min)
Hřiště
🚘 2 183 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.