Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 180 m² bez realitkyNechalov, Drevníky - Nechalov, Středočeský kraj

Nechalov, Drevníky - Nechalov, Středočeský krajVybaveno • Parkování
Cena4 980 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 120 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji pečlivě udržovanou, útulně vybavenou chalupu se zahradou na Dobříšsku, 30 minut od Prahy. Objekt se nachází na okraji klidné obce Nechalov, 10 min. autem z Dobříše. Zastavěná plocha 180 m2 se zahradou 756 m2. Dům ve tvaru L se skládá z původně roubenky a k ní kolmo přiléhající novější části . Celkem má 4 obytné místnosti s lůžky pro až 10 osob.

Do chalupy se vstupuje přes vyvýšené zápraží, odkud je nádherný pohled do zahrady s ovocnými stromy a do okolní krajiny. Dále je zde předsíň, ze které se vchází do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, do samostatné ložnice a do koupelny se sprchovým koutem a WC. Chalupa je vybavena stylovým nábytkem, který je možné ponechat. Druhá část domu s vlastním vchodem obsahuje dvě místnosti nad sebou. Mezi oběma staveními je vysoký hospodářský prostor, v němž může být zřízena dílna a klubovna, je odtud také vstup na půdu.

V suterénu pod starou chalupou je klenutá provozní místnost s kotlem na dřevo, který spolehlivě vytopí všechny místnosti, bojlerem na teplou vodu a s druhým WC. Vodovod je obecní.

Na ovocné zahradě je prostorná letní kuchyně s myčkou nádobí a posezením. Zahrada zastíněná velkým ořechem a ovocnými stromy, takže je zde i v parném létě příjemné klima. Pozemek se nachází v mírném svahu, je situovaný na jižní stranu. Ze zahrady je výhled pouze na pole a lesy. Obec je stranou hlavní komunikace, je zde minimální provoz, ale v zimě je silnice udržovaná. Dostupnost autobusem z Dobříše, autobusová zastávka 50 m. Vhodné k rekreaci i celoročnímu obývání. V okolí krásné lesy, možnost koupání ve Slapské nádrži vzdálené 5 km a v rybníkách a lomech v blízkém okolí.

RK prosím nepište, máme v záloze jednu vybranou.

Cosy and quiet summer house for sale near Dobříš. Four rooms for up to 10 people, 180m2 house, 750 m2 garden on the edge of a quiet vilage. From the garden you can see only fields and woods. Dry rooms with modern "vintage" furntire which may remain in the house. Within 10 minutes you can walk through the surrounding woods, by car you can reach a nearby Slapy lake with a beach for swimming in 5 minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu609885
Dispozice4+kk
Dostupné od7. 7. 2022
StavDobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha180
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku750
Typ budovyOstatní
StáříNad 50 let
VodaZ veřejného zdroje

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování
Sklep
MHD 7 minut autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚘 6 468 m (7 min)
PoštaBorotice
🚘 4 032 m (5 min)
Obchod
🚘 7 133 m (8 min)
BankaKomerční banka
🚘 11 203 m (12 min)
Restaurace
🚘 6 058 m (12 min)
LékárnaDr.Max
🚘 12 703 m (16 min)
Škola
🚘 16 267 m (17 min)
Mateřská školaMateřská škola Nová Huť
🚘 11 714 m (18 min)
Sportoviště
🚘 9 323 m (12 min)
Hřiště
🚘 7 318 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.