Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 7+kk • 280 m² bez realitkyVelký Šenov, Velký Šenov - Staré Hraběcí, Ústecký kraj

Velký Šenov, Velký Šenov - Staré Hraběcí, Ústecký krajVybaveno • Parkování
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč
+ Vratná kauce21 000 Kč


Klidné bydlení v plně vybaveném a kvalitním domě s velkou zahradou a dostupnými službami , v blízkosti Národního Parku České Švýcarsko, může být Vaše.

Dům je ve výborném technickém stavu a je plně vybavený. Vhodný na víkendy i celoroční bydlení. Ubytuje i velkou rodinu, má 4 ložnice. Nachází se v klidné části obce hned u lesa, naprosto tiché a klidné prostředí. Služby a obchody nadosah. K dispozici na minimálně 1 rok od 1.8.2021, dále dle dohody.

Dům má cca 260 m2podlachové plochy a je dvoupatrový – v přízemí je vstupní hala, kuchyň s jídelnou, obývák, koupelna, WC, sklad a technická místnost (krb, sklad topiva, nářadí atd.). V 1. patře jsou 4 ložnice a 1 koupelna s WC. Jednu z ložnic lze využívat třeba také jako pracovnu. V přízemí je dlažba, v prvním patře v ložnicích plovoucí podlahy. K domu přiléhají 2 pergoly (jedna slouží na parkování auta hned u domu). Dům je vybaven všemi spotřebiči obvykle potřebnými (myčka, pračka, lednice, mikrovlnka ,TV, kuchyňské spotřebiče), nábytkem, peřinami a polštáři, úklidovými spotřebiči, zahradním nářadím atd. Je kompletně připraven na nastěhování a okamžité užívání. Zaveden je satelitní internet (300kč/měsíc). Dům stojí na místě staršího domu, kompletně a kvalitně zrekonstruovaný před 10 lety.

Dům má vlastní studnu s vysoce kvalitní pitnou vodou a čerpadlem. Vytápí se buď pevnými palivy (kotlem na pevná paliva a krbovými kamny v obýváku) nebo elektrokotlem (používán většinou na temperování v zimě). Dům je připojen na elektřinu. Ohřev vody bojlerem napojeným jak na elektro tak na kotel. Septik na zahradě v zemi, tříkomorový, objemný.

Rozlehlá zahrada (3500 m2) je plně oplocená, vhodná tedy pro děti i domácí zvířata. Je na ní několik stromů a ovocné keře u malé tůňky (borůvky, rybíz). Sekání trávy v současnosti zajišťuje externí firma (cca 2 000kč/měsíc), lze takto ponechat a nemusíte se starat o zeleň. Na zahradě je ohniště, k vybavení domu patří i plynový gril a mobilní udírna.

V okolí je několik rodinných domů, většinou obydlených trvale. Jedná se o klidnou okrajovou část obce. Hned za domem jsou pole a lesy. K domu vede klidná místní komunikace, málo frekventovaná.

Dům je v blízkosti vyhlášeného Národního Parku České Švýcarsko (Pravčická brána, Labské pískovce, Hřensko...). I mimo Národní park je příroda úchvatná - hluboké lesy bez davů lidí, několik přírodních koupališť, rozhledny, autentické vesnice s podstávkovými domy...Ideální na procházky, běh, cyklovýlety, houbaření...

Odhad nákladů/ poplatků: internet (300kč/měsíc), odvoz odpadu (150kč/měsíc), elektřina (1000kč/měsíc při víkendovém využití), dříví/uhlí (8000 kč/topnou sezonu, při víkendovém využití), sekání trávy – pokud nezajistí vlastními silami sám nájemce (2000kč/měsíc). Tedy celkem při víkendovém využití a bez externího sekání trávy cca 2200kč/měsíc.

Dům se nachází v obci Velký Šenov, část obce Malý Šenov.

Vzdálenosti do okolních měst autem:

Šluknov - 10 min (6 km)

Krásná Lípa - 15 min (16 km)

Rumburk - 20 min (16 km)

Děčín - 50 min (42 km)

Ústí nad Labem - 1h 15min (54 km)

Praha - 2 h (140 km)

Drážďany - 1h (75 km)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu610791
Dispozice7+kk
Dostupné od1. 8. 2021
StavVelmi dobrý
PENBD - Méně úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní
Užitná plocha280
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku3 500
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
VodaStudna

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 3 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDVelký Šenov
🚘 1 961 m (3 min)
PoštaVelký Šenov
🚘 1 934 m (3 min)
ObchodVečerka
🚘 1 934 m (3 min)
BankaČeská spořitelna, Šluknov
🚘 7 463 m (9 min)
RestauraceRestaurace U Jelena
🚘 2 188 m (3 min)
LékárnaLékárna HERBA
🚘 7 504 m (9 min)
ŠkolaZŠ Velký Šenov
🚘 1 933 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Velký Šenov
🚘 1 623 m (3 min)
SportovištěTělocvična
🚘 5 582 m (8 min)
HřištěPacajda
🚘 2 598 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.