Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 59 m² bez realitkySídliště, Nový Knín - Nový Knín, Středočeský kraj

Sídliště, Nový Knín - Nový Knín, Středočeský krajMHD 5 minut pěšky • Vybaveno
Cena2 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 663 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám prostorný byt 2+1 v Novém Kníně v osobním vlastnictví, zvýšené přízemí, po kompletní rekonstrukci v r. 2017 vč. dispozičního řešení (nové rozvody vody a elektřiny, propojení obýváku s kuchyní, zvětšení koupelny, nové vnitřní obložkové dveře na míru, nové dlažby, koberec v ložnici, parapety, samostatné dvouokruhové podlahové vytápění atd.) Bytovka vytápěna centrální kotelnou, v bytě nové radiátory. Po rekonstrukci byt v užívání pouze 1,5 roku. Nadstandartně vybavená velká kuchyně, vestavná skříň v chodbě, koupelna s vanou a skleněnou zástěnou - slouží současně jako sprchový kout. Bytový dům je nově zateplen, plastová okna, nízké provozní náklady. Před vchodem travnatý kout s možností posezení, grilování. K bytu paří prostorný sklep a úklidová místnost (či spíž) na chodbě naproti bytu.

Byt v krásném prostředí, v bezprostřední blízkosti louky, lesy, příjemná zahradní restaurace se spotovištěm (tenis, nohejbal…) a dětským hřištěm.

V místě nákupy, zdravotní středisko, pošta, obecní úřad, škola, školka, letní kino. Příjemné procházky v údolí říčky Kocáby. Dojezd do Prahy: PID - 60 min., autem 45 min.

I am selling nice, 1st floor one double bedroom apartment in Nový Knín. It consists of spacious double bedroom, cosy living room, lovely kitchen and fully tiled bathroom with bath and mains shower. The apartment was completely reconstructed in 2017, including heated floors, insulated windows. Roomy basement and hallway chamber belong to flat as well. There's house central heating system. House got facade insulation in 2018 that vastly improved energy efficiency and made energy expenses very low.

The apartment is located in nice area at the edge of the municipality, but all shops and services are in walking range, including post office, pharmacy, health care, school and kindergarten, open air cinema. Nearby gorgeous children playground and sports complex with cosy club/restaurant.

Locality yields scenic outlooks and walks in nature while preserving all advantages of life in a city. Connection to Prague by public transportation 60min., 45min by car.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu614888
Dispozice2+1
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží1
Typ budovyPanel
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha59
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNový Knín
🚶 488 m (6 min)
PoštaNový Knín
🚶 500 m (6 min)
ObchodNákupní středisko
🚶 512 m (6 min)
BankaKomerční banka
🚘 10 333 m (14 min)
RestauraceU Mikulášků
🚶 446 m (5 min)
LékárnaDr.Max
🚘 9 160 m (12 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Malá Hraštice
🚘 3 694 m (5 min)
Mateřská školaMiniškolka
🚘 3 883 m (6 min)
SportovištěJK Rybana
🚘 4 878 m (6 min)
Hřiště
🚶 221 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.