Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyHnězdenská, Praha - Troja

Rezervováno
Hnězdenská, Praha - TrojaČástečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné15 300 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Prakticky řešený byt se sklepem a garážovým stáním v ceně nájmu. Dům s 24h recepcí a kamerovým systémem, metro Kobylisy do 10 min., klid, zeleň (Botanická zahrada Troja v těsné blízkosti), všechny služby v místě, naproti nový obchodní dům Krakov.

Byt zařízen kuch. linkou se spotřebiči (myčka, sporák se sklokeram. deskou, digestoř, lednice s mrazákem), koupelna s vanou a umyvad. skříňkou, WC samostatné, komora s vest. skříněmi, vest. knihovna, plov. podlahy, žaluzie, UPC. Nábytek není. K bytu náleží sklep 4 m2 a garážové stání v suterénu (v ceně nájmu). Poplatky jsou zálohy na všechny služby pro 2 osoby kromě elektřiny v bytě a UPC. Volný od 1.5.2023.

Practically designed apartment with a cellar and a garage included in the rental price. House with 24h reception desk, CCTV, accessible from metro station Kobylisy (10 min), quiet, park nearby with Troja Botanical Garden, opposite the new department store.

Kitchen (dishwasher, electric oven, ceramic hob, hood, fridge and freezer), bathroom (full-length bath, washbasin, mirror, wall cabinet), WC separate, built-in wardrobe, built-in book-case, floating floor, shade, UPC. No furniture. Cellar 4 m2 + parking space in the basement garage. Fees for all services for 2 people except electricity in the apartment and UPC. Available from 1.5.2023.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu61492
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2023
Podlaží7
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha51
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.