Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyNa Veselí, Praha - Nusle

Na Veselí, Praha - Nusle
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Byt se nachází blízko nového sídla ČP v Praze 4 na Pankráci, ve 2. patře klidného pětipatrového cihlového činžovního domu s výtahem.

Byt má dva neprůchozí pokoje, ve spojovací hale je kuch. linka. Koupelna je se sprchovým koutem, samostatné WC. Byt má nové el. rozvody, je nově vymalováno, jsou natřeny dveře.

Byt je nabízen bez nábytku. Na podlaze koberec, parkety, lino. Vytápění - akumulační kamna, ohřev vody boilerem. Pračka.

Výtečná dopravní dostupnost: Metro Pražského povstání nebo Pankrác (k oběma stanicím cca 3 minuty)

BUS 188 - směr Česká televize a Zahradní město a 193 směr Krč a Nusle TRAM č. 18 - za 13 min. jste na Karlově náměstí a za 15 min. jste na Národní třídě. Výborná dostupnost též nočními BUS - 504 a 505 a noční TRAM č.53.

Skvělá občanská vybavenost: OC Arkády Pankrác (Interspar) 400m od domu, Nová tržnice Pankrác, 2 večerky, pultové potraviny+zelenina 50m, několik hospod, 3x pizza v okruhu 600m, Bauhaus a pošta (hlavní Prahy 4 - 140 00) cca 8 minut.

Byt nabízí k pronájmu přímí majitelé domu (potomci restituenta) na základě řádné nájemní smlouvy (platba na bankovní účet) na dobu určitou, nejprve cca rok či dva - s možností prodloužení při dobrých zkušenostech s nájemcem (nehrozí, že majitel bude chtít byt užívat pro sebe, děti atd.) - dlouhodobější nájem do budoucna preferujeme.

Vhodné pro max. dvě osoby. Volné od 1. března 2010.

Nepožadujeme žádnou kauci, prosím však případného zájemce, aby napsal do odpovědi pár řádků o sobě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu61495
Dispozice2+kk
Podlaží3
Plocha50
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.