Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře • 395 m² bez realitkyNa Třebešíně, Praha - Strašnice

Na Třebešíně, Praha - StrašniceMHD 4 minuty pěšky
Měsíční nájemné45 000 Kč

+ Poplatky za služby10 000 Kč
+ Vratná kauce90 000 Kč


Minimalizujte riziko kovidu 19 a šetřete peníze!

Lokalita

Kancelářská vila je umístěna uprostřed okrasné zahrady v rezidenční vilové čtvrti na rozhraní Strašnic a Žižkova. Spojení MHD do centra Prahy je z autobusových zastávek (4 minuty pěšky) a stanice metra Želivského (12 minut).

Stav objektu

Dům prošel v roce 2012 zásadní rekonstrukcí, zateplená fasáda, střecha, omítky, rozvody energií, topení, nové podkroví, okna, žaluzie, podlahové topení, klimatizace, strukturovaná kabeláž a internet (1 Gb), satelitní TV, alarm, bezpečnostní kamery. Dle PENB – velmi úsporný - kategorie B, což minimalizuje provozní náklady. V podlažích videotelefony s ovládáním vstupu na pozemek i do objektu. K dispozici 2 prostorné garáže po 20 m2, s elektrickými vraty, alarm.

Vnitřní prostory

V domě jsou 4 , celková plocha je 395 m2, podlahová plocha domu je 355 m2, 2 garáže 40 m2. Dům má 14 místností, 3 terasy, 4 WC a 4 koupelny. Oproti open-space kancelářím je to z hlediska kovidu 19 bezpečné řešení. Podrobněji viz dispozice podlaží dole.

V 1. PP je velká zasedací místnost 49 m2, kuchyňka, PC rack, patch a switch panelem.

Podlahovou krytinu tvoří keramická dlažba v 1. PP, chodbách, WC a koupelnách, zátěžové kancelářské koberce v ostatních podlažích. Každé podlaží má nezávislé plynové vytápění s automatickou regulací, vlastní měření odběru plynu, vody a elektřiny.

Cena

Cena měsíčního pronájmu činí 90.000 Kč, náběhová cena se slevou 50% a platí pro prvé 3 měsíce pronájmu. Při dlouhodobém pronájmu možnost slevy.

Využití

Objekt je volný od 1. 11. 2020, je vhodný pro firmu, která hledá bezpečné a representativní prostory blízko centra. Vhodné například pro marketingovou, poradenskou, reklamní, výzkumnou, e-sport, produkční, IT firmu apod. Dům lze využít i pro příjemné bydlení zástupců firmy a zčásti pro kancelářské účely.

Minimize the risk of covide 19 and save money!

Location

The office villa is located in the middle of an ornamental garden in a residential residential area on the border of Strašnice and Žižkov. Public transport to the center of Prague is from the bus stops (4 minutes walk) and the metro station Želivského (12 minutes).

Object condition

The house underwent a major renovation in 2012, insulated facade, roof, plaster, power distribution, heating, new attic, windows, blinds, underfloor heating, air conditioning, structured cabling and internet (1 Gb), satellite TV, alarm, security cameras. According to PENB - very economical - category B, which minimizes operating costs. On the floors, videophones with control of access to the land and the building. There are 2 spacious garages of 20 m2, with electric gates, alarm.

Interior spaces

There are 4 houses, the total area is 395 m2, the floor area of ​​the house is 355 m2, 2 garages 40 m2. The house has 14 rooms, 3 terraces, 4 toilets and 4 bathrooms. Compared to open-space offices, this is a safe solution from the point of view of covide 19. See floor layout below for more details.

In the 1st floor there is a large meeting room 49 m2, kitchen, PC rack, patch and switch panel.

The floor covering consists of ceramic tiles in the 1st floor, corridors, toilets and bathrooms, load-bearing office carpets on the other floors. Each floor has independent gas heating with automatic regulation, its own measurement of gas, water and electricity consumption.

Price

The price of the monthly lease is CZK 90,000, the starting price with a 50% discount and is valid for the first 3 months of the lease.

Use

The building is free from November 1, 2020, it is suitable for a company that is looking for safe and representative premises near the center. Suitable, for example, for marketing, consulting, advertising, research, e-sports, production, IT companies, etc. The house can also be used for comfortable living of company representatives and partly for office purposes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu615400
Dostupné od1. 9. 2020
Plocha kanceláře395
Podlaží4

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDTřebešín
🚶 373 m (4 min)
PoštaPraha 10
🚘 1 549 m (3 min)
ObchodMini market
🚶 569 m (7 min)
BankaČeskomoravská stavební spořitelna
🚘 1 210 m (3 min)
RestauraceV Růžové zahradě
🚶 466 m (6 min)
LékárnaSlunečná lékárna
🚶 640 m (8 min)
ŠkolaStřední průmyslová škola elektrotechnická
🚘 1 377 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 259 m (3 min)
SportovištěVelodrom Třebešín
🚶 442 m (5 min)
HřištěDětské hřiště Třebešín
🚶 120 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.