Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 95 m² bez realitkyNad Smetankou, Praha - Hrdlořezy

Nad Smetankou, Praha - HrdlořezyMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Cena10 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 43 682 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji nádherný slunný byt v moderní novostavbě z roku 2010, a to v rámci komplexu ZELENÉ MĚSTO nacházejícího se na pomezí pražského Jarova a Hrdlořez.

POLOHA DOMU: Poloha domu zajišťuje snadnou dopravu do centra města (např. přímé spojení tram č. 9 na Václavské náměstí za méně jak 20 minut) a zároveň možnost trávit volný čas v přírodě. Přímo u domu se nachází sad Třešňovka a do pěti minut chůze se ocitnete v krásném údolí řeky Rokytky. Aniž byste tak museli přejít jakoukoli rušnou silnici, můžete trávit hodiny v lese a přírodě. Tento benefit jsme s rodinou hojně využívali a v rámci bydlení v Praze považujeme tuto polohu nejen za skvělou, ale také unikátní.

ORIENTACE A POLOHA BYTU: Byt je orientován na jih, díky čemuž je velmi světlý a v rámci své polohy poskytuje dostatečné soukromí. Byt se nachází ve třetím podlaží z pěti.

DISPOZICE A VYBAVENÍ BYTU: Samotný byt je dispozičně řešen jako 3kk o ploše 95m2. Byt se skládá z chodby, obývacího pokoje s kuchyní, ložnice, dětského pokoje, koupelny s WC, samostatného WC a technické místnosti. K bytu dále náleží dva balkony o celkové ploše 14m2, která není zahrnuta do výměry bytu. Byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou s elektrospotřebiči, vestavěnými skříněmi v chodbě a ložnici a klimatizací v prostoru ložnice. Součastí koupelny je vana i sprchový kout a také dvě umyvadla.

SKLEP A PARKOVÁNÍ: K bytu náleží prostorný sklep umístěný v podzemním podlaží domu. Parkování je zajištěno pro dva vozy, kdy k bytu náleží jednak parkovací stání v rámci podzemních garáží a pak také druhé parkovací stání před domem.

DŮVOD PRODEJE: Byt je ideální jak pro rodinu, tak v rámci investiční koupě. Pokud by se nám nerozšířila rodina, tak se z něj rozhodně nestěhujeme :)

REALITNÍ KANCELÁŘE: Prosím nekontaktovat - nemám zájem o spolupráci.

Beautiful sunny apartment in the new residential building built in 2010 for sale– part of “GREEN CITY” Complex located between Prague quarters Jarov and Hrdlorezy.

LOCATION: The building is close to the city centre (e.g. you can get by direct tram line within 20 minutes to the Wenceslas Square) both also in nature. There is a Tresnovka park just next to the building and in five minutes of walk you are in awesome valley of Rokytka river. Thus, you even do not have to cross any rush street to spend hours in forests and nature. This is one of the best benefits of the building and we consider the location not just great but also unique in Prague.

ORIENTATION AND FLOOR: The apartment is oriented on south which makes him full of light and positive energy. The apartment in on the 3rd floor of the building.

LAYOUT AND EQUIPMENT: The apartment of 95 sqm consists of the main hall, living room with kitchen, bedroom, room for children, bathroom with toilet, separate toilet and technical room. In addition to that there are two balconies of total size of 14 sqm (not included in the size of the apartment). The apartment is well equipped with modern kitchen, build-in wardrobes in the hall and the bedroom and air-condition in the bedroom. The bathroom has both bathtub and shower stall and also two basins.

CELLAR AND PARKING: The apartment is for sale together with the caller located in the building and two parking spaces (one inside the building and the other one in front of it)

REASON FOR SALE: The apartment is just great for both family and investment. The only reason for sale is that we have no bigger family and found a bigger place to live. Otherwise we love it here.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu616119
Dispozice3+kk
Dostupné od10. 8. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RizikaPrověřit »
Užitná plocha95
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníVzdálené

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
MHD 2 minuty autem
Terasa
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSpojovací
🚶 491 m (6 min)
PoštaPraha 34
🚘 1 111 m (3 min)
ObchodKaufland
🚶 416 m (5 min)
BankaPojišťovna Kooperativa
🚘 1 509 m (3 min)
RestauraceU Cibulků
🚶 622 m (7 min)
LékárnaDr. Max
🚶 463 m (6 min)
ŠkolaMetropolitní Univerzita v Praze
🚘 858 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 770 m (9 min)
Sportoviště
🚘 1 436 m (5 min)
Hřiště
🚶 153 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.