Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 5707 m² bez realitkyLiběšice, Liběšice - Mladé, Ústecký kraj

Liběšice, Liběšice - Mladé, Ústecký krajVybaveno • Garáž
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 812 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám statek – hospodářské stavení po rozsáhlé rekonstrukci. Jedná se o velmi prostorné nemovitosti s vydlážděným dvorem a rozsáhlými pozemky 5.707 m2 v malé a klidné obci Mladé č.p. 20 u Liběšic. Nabízená usedlost leží v samém srdci Českého středohoří, pod vrchem Sedlo, kdy nádherný les je vzdálen jen 100 m.

Dům je prost veškerých právních vad a zátěží. Dům disponuje obytným přízemím a patrem. Podkroví s možností využití prostorné půdní vestavby. Přízemí se skládá z pokoje, technické místnosti, koupelny, toalety a vstupu do patra. V patře domu se nachází další obytná místnost. Polovina podkroví včetně velké půdy je s možností vybudování další dispozice velkometrážního bytu se samostatným vchodem.

K domu náleží pěkná a velká zahrada s množstvím ovocných stromů (broskve, meruňky, třešně a ořechy), a velký pozemek vhodný k chovu hospodářských zvířat např. chov koní. Sousedé chovají na totožném pozemku ovce, kachny, husy a slepice. Vlastní studna i obecní vodovod – nová přípojka. Nové rozvody vody, topení i elektroinstalace včetně led svítidel po celém domě, a to včetně stodoly a skladových prostor. Dům je vytápěný krbovými kamny s výměníkem i elektrokotlem. Nové vnitřní i vnější omítky, obklady, dlažby i sociální zařízení. Dům je zateplen polystyrénem 5 cm, a omítnut pastovitou silikonovou omítkou Weber. Nová plastová okna a dvoje elektrická vrata do garáže a stodoly od renomované společnosti DoorHan. Pro zalévání je instalována 5000L nádrž na dešťovou vodu. Vybavené kuchyně včetně spotřebičů s prodlouženou zárukou na pět roků včetně dvou TV. V koupelně nový bojler na 100L a nová pračka, též se zárukou na pět roků. V domě je zavedený internet včetně rozvodů TV a zabezpečovacího kamerového systému se záznamem. Je vyhotovena nová odpadní jímka o obsahu 25 m3, zámková dlažba a oplocení. Velké skladové prostory. Elektřina po revizi s příkonem 220 V i 380 V. Zastávka ČSAD 10 m od domu. 10 km Litoměřice, 2 km Liběšice, 50 min. Praha.

Lovečkovice, Levín, Třebušín, Staňkovice, Chudoslavice, Ploskovice, Úštěk, Trnovany, Horní Řepčice, Drahobuz, Blíževedly, Býčkovice, Trnobrany, Dolní Chobolice, Soběnice.

Třída G - Mimořádně nehospodárná.

Jsem vlastník - RK nevolat !

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu617697
DispoziceOstatní
Dostupné od17. 7. 2020
StavVelmi dobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníStandardní
Užitná plocha5 707
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku5 707
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Garáž
MHD 9 minut autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚘 8 250 m (9 min)
PoštaLiběšice u Litoměřic
🚘 3 703 m (5 min)
Obchod
🚘 2 967 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 6 526 m (8 min)
RestauraceNa Šestce
🚘 3 002 m (4 min)
LékárnaNad Kapličkou
🚘 3 595 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Liběšice, příspěvková organizace
🚘 3 274 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Křešice
🚘 8 771 m (11 min)
Sportoviště
🚘 3 396 m (4 min)
Hřiště
🚘 5 739 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.