Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 225 m² bez realitkyU Stadionu, Horní Bříza - Horní Bříza, Plzeňský kraj

Rezervováno
U Stadionu, Horní Bříza - Horní Bříza, Plzeňský krajČástečně vybaveno • Garáž
Cena4 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 357 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům 6 + 2 v Horní Bříze - REZERVOVÁNO

Základní parametry:

Typ domu: rodinný dům s přízemím, podkrovím a sklepem

Poloha domu: samostatný

Druh stavby: tvárnice popelové, cihla

Zastavěná plocha domu: 117 m2

Užitná plocha: 225 m2

Počet pokojů: 6 + 2

Balkon: 13 m2

Garáž: samostatná, 20,8 m2

Dílna: samostatná vedle garáže,13,5 m2

Zahrada: 710 m2

Třída ENB: vypracování zadáno

Stav objektu: dobrý, následná rekonstrukce dle představ kupujícího

Stáří domu: postaven 1967 (kolaudace), podkrovní byt dostavěn 1973 (vč. rekolaudace)

Napojení na inženýrské sítě:

elektřina, vodovod, kanalizace, bez plynu (rozvod plynu na hranici pozemku s možností připojení), možnost internetového připojení (např. PilsFree)

Popis objektu:

Dům se dvěma bytovými jednotkami.

Přízemí disponuje pokoji 4 + 1. Z chodby se vstupuje do obývacího pokoje, z něj pak z jedné strany do ložnice a z druhé do kuchyně. Druhými dveřmi z chodby se vchází do dvou propojených pokojů: ložnice a pracovny. Z chodby vedou další dveře do koupelny (kde je k dispozici vana, umyvadlo, dostatečný prostor pro pračku ap.), na samostatné WC, do spíže a do sklepa.

Podkroví obsahuje byt 2 + 1, konkrétně obývací pokoj, ložnici, kuchyni, koupelnu (kde je k dispozici umyvadlo a sprchový kout) a samostatné WC. V kuchyni a ložnici je skosený strop. Plochu domu vedle kuchyně navyšuje balkon obložený dlažbou – pro klidné posezení s výhledem do okolních zahrad a přilehlých lesů. Na severní straně je po celé délce domu pod skosenou střechou skladový půdní prostor. Další půdní prostor je ještě nad samotným podkrovím. Chodba je spojena s přízemím schodištěm.

Celý dům je podsklepený. Suchý sklep je možné využívat pro uskladnění potravin nebo jako rozsáhlý skladový prostor vč. možnosti zařídit v něm domácí dílnu.

Okna dřevěná špaletová. Ohřev vody možný v obou podlažích bojlery (v současnosti demontovány). Topení ústřední s kombinovaným kotlem pro možnost výběru: tuhé palivo nebo elektřina.

Samostatný doplněk objektu tvoří budova s garáží (s jednoduchou montážní jámou v podlaze), přilehlou dílnou (s keramickou dlažbou) a dalšími skladovacími prostory v patře nad nimi. Parkování auta mimo garáž je možné na zahradě mezi vjezdovými vraty a garáží. Lze využít i parkovací místa v ulici.

Zahrada je středně velká (710 m2), zatravněná, s několika stromy. Vyniká velká plodící třešeň, švestka, broskvoň a velký okrasný tis. Rozhraní mezi sousední parcelou tvoří řada vzrostlých tújí podél plotu. Součástí zahrady je skleník.

Lokalita:

Rodinný dům se nachází v lukrativní centrální klidové části města zastavěné rodinnými domky bez zatížení podnikatelskými aktivitami. Vyasfaltování ulice se provádělo v nedávné době, takže je ve velmi dobrém stavu. Ulice je lemovaná po celé délce chodníky s vjezdy do zahrad z tvarovek „Best“. Důležitým a příjemným krajinným prvkem je bezprostřední blízkost lesa. Časová dostupnost do Plzně autem (12 km) je 10 minut. Během jízdy se ocitnete v rekreační oblasti plzeňských rybníků. Spojení z Horní Břízy do Plzně vlakem či autobusem je prakticky každou hodinu.

Město Horní Bříza disponuje velmi dobrou občanskou vybaveností. Jsou zde 3 prodejny potravin, pekařství, řeznictví s jídelnou, jídelna Bama s dovážkou obědů a 3 hospůdky na posezení.

V místě jsou dvě mateřské školy, základní škola, střední odborné učiliště. V lékařském domě je řada ordinací, počínaje praktickým lékařem, dětským lékařem, zubní ordinací, kardiologickou a interní ordinací, gynekologií ad., také lékárna a rehabilitační středisko. V místě je pošta, knihovna, čerpací stanice a také velký sportovní areál se dvěma fotbalovými hřišti, na ně navazuje přilehlé vybavené dětské hřiště s pískovištěm, lanovými a jinými prolézačkami ad., tenisové kurty, florbal, sokolovna.

Objekt je rezervován.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu619094
Dispozice7+1
Dostupné od9. 8. 2020
StavDobrý
PENBF - Velmi nehospodárná
VytápěníOstatní
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha225
VybavenoČástečně
Plocha pozemku970
Typ budovyOstatní
StáříNad 50 let
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty autem
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDHorní Bříza, sídliště
🚶 798 m (10 min)
PoštaHorní Bříza
🚶 700 m (8 min)
Obchod
🚶 447 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 539 m (6 min)
Restaurace
🚶 520 m (6 min)
LékárnaLékařský Dům
🚶 550 m (7 min)
ŠkolaMasarykova ZŠ
🚘 1 129 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 780 m (9 min)
Sportoviště
🚘 1 002 m (3 min)
Hřiště
🚶 264 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.