Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyU Ježíška, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

U Ježíška, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajMHD 2 minuty pěšky
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby5 300 Kč
+ Vratná kauce12 500 Kč


Nabízíme k pronájmu moderní, světlý byt 2 + KK v žádané nové zástavbě U Ježíška v Plzni. Jedná se o lokalitu v chůzí dostupné blízkosti historického centra města Plzně a hlavního vlakového nádraží, v bezprostřední blízkosti se nachází cyklostezka podél řeky Radbuzy. Byt s malou předzahrádkou a s podlahovou plochou 64m2 se nachází v přízemí. V obytné kuchyni je linka se sklokeramickou varnou deskou, vestavěnou elektrickou troubou, myčkou nádobí, digestoří a lednicí s mrazákem. Pokoje jsou prostorné a vesměs s výhledem do parku. V koupelně je vana. Toaleta je samostatná. Na chodbě je odkládací komora. Topení a teplá voda je z dálkového zdroje. K bytu patří parkovací stání pro osobní vozidlo na parkovišti jištěném závorou. Vratná kauce je ve výši jednoho nájmu. Zálohy na elektřinu převádí nájemníci na sebe. Prohlídka je možná po dohodě.

WWe offer for rent a modern, bright apartment (2 rooms and a kitchenette) in the desired new development U Ježíška in Pilsen. It is a location within walking distance of the historic center of Pilsen and the main train station, in the immediate vicinity there is a bike path along the river Radbuzy. The apartment with a small front garden and a floor area of ​​64 square meters is located on the ground floor. The living kitchen has a line with ceramic hob, built-in electric oven, dishwasher, hood and refrigerator with freezer. Rooms are spacious and mostly overlooking the park. The bathroom has a bathtub. The toilet is separate. There is a storage room in the hallway. Heating and hot water is from a remote source. The apartment includes a parking space for a car in a parking lot secured by a barrier. Refundable deposit is one rent. Deposits for electricity are transferred by the tenants to themselves. A tour is possible by arrangement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu620209
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
Užitná plocha64
Dostupné od3. 8. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Terasa

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Ježíška
🚶 249 m (3 min)
PoštaPlzeň 27
🚶 384 m (5 min)
ObchodPotraviny - večerka
🚶 415 m (5 min)
BankaRaiffeisen bank
🚶 540 m (6 min)
RestauracePizzeria & restaurant Mikulášská
🚶 447 m (5 min)
LékárnaU Nádraží
🚶 566 m (7 min)
Školagymnázium
🚶 475 m (6 min)
Mateřská škola
🚘 2 256 m (7 min)
SportovištěSokol Plzeň 1
🚘 1 310 m (4 min)
Hřiště
🚘 1 746 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.