Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 960 m² bez realitkyTřebotovice, Černošice - Černošice, Středočeský kraj

Třebotovice, Černošice - Černošice, Středočeský kraj
Cena3 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 995 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


PREZENTACE STAVBY: https://growsign.wixsite.com/growsign/nejrezidence

Solopisky nad Černošicemi 4 min jízdy:

Rád bych Vám představil ideální bydlení v přírodě u Prahy jedná se o pozemek s rozlohou 960 m2 na svažitém jižním pozemku s výhledem na údolí s koňmi. Na pozemku je vyhořelá chata, kde se bude re-kolaudovat na dům k trvalému užívání. Na pozemku je elektřina a voda je zajištěná věcným břemenem na sousedovu studnu. Mám smlouvu o smlouvě budoucí na vybudování, odpadů a přívodu vodovodního řádu od obce. Pozemek je v CHKO což znamená, že se musí dodržovat regule, které jsou nastíněné ve vizualizaci. Na pozemku se dá postavit až 83 m2 podlahové plochy s obytným podkrovím počítá se s 153 m2 obytné plochy. Dále je na vizualizaci nastíněné možné využití pozemku pro doplňující stavby jako je skleník, dílna atd..až po kolaudaci. Cena je za kompletní projekt výstavby nové dřevostavby a úpravy zahrady dle projektu a vizualizace. Přístup je úzký dá se za úplatu domluvit se sousedem na rozšíření, tak aby se dalo pod svahem parkovat. Samotný pozemek je za 1 500 000 Kč

Za 20 min jste na andělu a vlakem z Černošic na Hlavní nádraží cca 12 min.

Moje společnost se věnuje stavební činnosti již od roku 2012 a na projekt bychom přizvali stavební dozor pana Šimka, který by celý proces natáčel na video, takže máte jistotu kvalitně odvedené práce kanál DŘEVOSTAVBY S PAVLEM ŠIMKEM.

Máme připravenou technologii jak dostat stavební materiál na svah a jak ho upravit na práci celí projekt bychom nahrávali na kameru a vytvořili video jak správně stavět ve svahu.

Geniální je že jste v panenské přírodě a máte to kousek do centra Prahy.

Majitel pozemku a jednatel společnosti Growsign s.r.o.

Vít Krešňák

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu620963
Dostupné od11. 8. 2020
Plocha 960
Typ pozemkuStavební

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.