Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 322 m² bez realitkyMělčany - Mělčany u Ivančic, Jihomoravský kraj

Mělčany - Mělčany u Ivančic, Jihomoravský krajČástečně vybaveno • Parkování • Garáž
Cena9 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 39 851 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodáme dvougenerační velmi prostorný dům v Mělčanech se dvěma samostatnými bytovými jednotkami 3+1 a 3+1 (samostatné vstupy, společná je pouze vstupní hala). Původně byl dům postaven v roce 1936 a kompletní rekonstrukce proběhla v roce 2002. V roce 2020 prošel dům a přístavby další rekonstrukcí. V současné době je dům bez investic, vhodný k okamžitému dlouhodobému bydlení.

Dům se nachází na rozsáhlém pozemku, kde cca 700m2 tvoří vlastní dům, prostorná stodola (100m2) vhodná k parkování až 4 vozů případně pro podnikání atp.. Ze stodoly je přístup do malého vinného sklípku. Dále je na nádvoří dílna, kryté posezení s grilem, venkovní pokoj pro hosty, technické místnosti, prostorná terasa atp. . Dům je částečně podsklepen.

Dalších téměř 1000m2 tvoří zahrada, která poskytuje absolutní soukromí, pro relaxaci, pěstování..., a je zde příprava na venkovní bazén. Ze zahrady je zadní vstup přímo do polí a blízkého lesa.

1. byt 3+1 je menší (75m2), v přízemí se nachází kuchyně, koupelna s vanou a záchodem, obývací prostor s možností napojení krbu (komín). V patře jsou 2 podkrovní pokoje.

2. byt 3+1 je velmi prostorný (150m2). V přízemí se nachází kuchyně s komorou, záchod s umyvadlem, prostorná komora na věci + trezůrek, velký obývací prostor s krbem. V patře jsou potom 2 další pokoje a koupelna s vanou a záchodem.

Oba byty jsou vytápěny turbokotlem na plyn, v domě jsou veškeré přípojky. Každý byt má vlastní měřiče na elektřinu a plyn. Jsou čisté, udržované, bez závad. Vybavení kuchyní zůstává, dle dohody. Čestvě po revizi spalinových cest + odborné čištění komína u krbu (s doklady).

Parkování je možné před domem (2 auta), v průjezdu domu (2 auta) a dále v uzamykatelné prostorné stodole (4 auta). Dle libosti a preferencí.

Tento prostorově velkorysý dům je vhodný pro klidné soužití dvou rodin (případně dvou generací), a při rekonstrukcích byl maximálně zachován ráz domu poplatný stavbám ze 40. let. (původní renovovaná dřevěná okna, vrata, fasáda). Máte zde absolutní soukromí pro klidné žití a díky dojezdové vzdálenosti 20 minut od Brna i výbornou dostupnost. Tloušťka zdí domu je 60-75cm.

Prosím o to, aby mě kontaktovali pouze přímí vážní zájemci, nechceme spolupracovat se žádnou RK ani zprostředkovali. Vyžaduji slušné a korektní jednání, prohlídky pro vážné zájemce dle dohody. Větší byt je již vyklizen a připraven k dalšímu bydlení, v menším bytě se ještě bydlí - uvolnění dle dohody. Důvod prodeje je jediný - v současnosti příliš velký dům pro 2 starší lidi. Pokud máte k dispozici svůj menší RD rovněž v dojezdové vzdálenosti od Brna, ideálně přízemní (2-3)+1 se zahrádkou a potřebujete z rodinných důvodů velký dům, ozvěte se, třeba něco vymyslíme (samozřejmě s doplatkem z Vaší strany).

Určitě jsem zapomněl napsat spoustu věcí, které by vás zajímaly, ptejte se, pište - děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu623036
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 3. 2021
StavVelmi dobrý
PENBE
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace
Plocha322
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 650
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování
Sklep
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.