Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyWanklova, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj

Wanklova, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nově zrekonstruovaný byt na ulici Wanklova nabízí nejvyšší standard vybavení a pohodlí. Plně vybavený byt ve 2. podlaží, v cihlovém domě s výtahem. V bytě je vše vybráno s největší péčí a v nejvyšší možné kvalitě. Koupelna je obložena výběrovými obklady ze Španělska, vybavena vanou, pračkou, podsvíceným zrcadlem a LED diodovým páskem nad vanou pro zpříjemnění koupele. V koupelně je také na míru vyrobená, masivní police/skříň podél celé šířky prostoru. Podlaha je v celém bytě v dekoru dřeva v hřejivém, vinylovém provedení. Vysoce moderní a praktická kuchyň je na míru, celodřevěná, jako veškerý nábytek v bytě. Kuchyň je vybavena prostornou ledničkou s mrazákem, sporákem, troubou, myčkou, digestoří a nádobím. Baterie je v kuchyni luxusní značky Franke v matném, grafitovém provedení. Součástí kuchyně je také velmi prostorná spíž, která je vytvořena tak, aby po jejím zavření splynula se zdí a nenarušovala tak jednotný ráz kuchyně. Kuchyň je dále vybavená černým lustrem a překrásným dřevěným stolem se židlemi. Obývací pokoj je vybaven velkorysou sedací soupravou, která se dá rozložit a případně využít jako postel pro návštěvy. K této sedačce je citlivě doladěný kulatý, prostorný stůl. V čele obývacího pokoje je opět minimalistická, prostorná komoda, na níž je umístěna televize a květiny. V poslední místnosti bytu, ložnici, je prostorná vestavná skříň, velká postel s matracemi a s drobnými nočními stolečky. Nad postelí je opět umístěn LED diodový pásek, který lze zhasnout vypínači na stranách postele. Byt je navržen architektkou a veškerý nábytek je zde dělán na míru, truhlářem.

Byt je po dohodě možné uvolnit ihned nebo i později, nejpozději však k 1. 2. 2021. Nájemné je 15.500,- Kč měsíčně, dále je třeba hradit služby spojené s užíváním bytu (voda, internet atd.) ve výši 1.000,- Kč měsíčně (po skončení nájmu bude vyúčtováno). Elektrickou energii a plyn hradí nájemce přímo dodavatelům. Kauce ve výši dvou nájmů je hrazena při podpisu nájemní smlouvy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu623693
Dispozice2+1
Dostupné od1. 9. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Bristolu
🚶 287 m (3 min)
PoštaOlomouc 2
🚶 810 m (10 min)
ObchodAlkotéka - Pivotéka - Vinotéka, Večerka - Potraviny
🚶 317 m (4 min)
BankaFio banka Olomouc
🚶 376 m (5 min)
RestauraceMtrojka
🚶 202 m (2 min)
LékárnaLékárna u nádraží
🚶 740 m (9 min)
ŠkolaStřední škola zemědělská - učební obory
🚶 221 m (3 min)
Mateřská školaMŠ kpt. Nálepky
🚶 133 m (2 min)
Sportoviště
🚘 2 296 m (5 min)
Hřiště
🚶 339 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.