Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyZdeňka Fibicha, Valašské Meziříčí - Valašské Meziříčí-město, Zlínský kraj

Zdeňka Fibicha, Valašské Meziříčí - Valašské Meziříčí-město, Zlínský krajVýtah
Cena2 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 087 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt po rekonstrukci o dispozici 3+1 s komorou a lodžií ve Valašském Meziříčí na ul. Zd. Fibicha. Byt o podlahové ploše 75 m2 je po celkové rekonstrukci z r. 2015. Málo využíván - 2 osoby bez dětí a bez zvířat. Byt je ve velice dobrém stavu. Rekonstrukce zahrnuje nové okna, novou elektroinstalaci v celém bytě (400V), zděné bytové jádro, nové rozvody vody a odpadů, nové vinylové podlahy v ob. pokoji a na chodbě. V kuchyni , v koupelně a na WC dlažba, ložnice a dět. pokoj lino, koberec., Nová kuchyňská linka ORESI s vysoce výkonnou indukční varnou deskou (400V), el. troubou, digestoří a vestavěnou myčkou a mikrovlnkou, nové štukové omítky, nové vnitřní dveře s obložkami zárubní, bezpečnostní vstupní dveře a samostatné WC. Přestavbou vchodu do kuchyně vznikla luxusní a prostorná koupelna s vanou, sprch. koutem 80x120 cm, umyvadlem 80 cm na skřínce, zrcadlovou úložnou skříní, zrcadlem, osvětlením, topným nerezovým žebříkem, ventilátorem a vytápěnou podlahou. Jistě oceníte druhé WC v koupelně a bidet. Lodžie o ploše 4 m2 se zamykatelným zasklením a vertikálními žaluziemi. K bytu náleží sklep o ploše 3 m2. Dům je po revitalizaci z r. 2018 zahrnující nové lodžie, celková oprava střechy, zateplení obvodového pláště budovy. Klidná lokalita s dostatečným množstvím parkovacích ploch, v blízkosti je supermarket (50 m) i restaurace. Nové dětské hřiště před domem. Nové chodníky, popelnice a osvětlení ulice. Byt bez dalších investic je ihned k dispozici. Vhodný byt i pro tělesně postiženého obyvatele. Byt bez prahů, snížený práh na balkon. Přístup autem až k zadnímu vchodu. Výtah zastavuje na patře u vstupu do bytu. Z přízemí do 1. podlaží k našemu bytu je namontován výtah pro tělesně postiženou osobu v domě. Věříme, že by byla možná dohoda o používání. Vedle domu je supermarket Albert. Tichý vchod. Na všech patrech jsou pouze dva byty. Úklid společných prostor provádí placená služba.

Cena za byt včetně zařízení viz foto. Lednice, pračka, sušička(vše zn. BOSCH) nábytek v ob. pokoji a ložnici. Televize a domácí kino LG vše v užívání 4-5 let.

Kontaktujte mne na email: bytzf1201@seznam.cz

We offer for sale a reconstructed apartment 3 + 1 with a chamber and a loggia in Valašské Meziříčí on Zd. Fibicha. The apartment with a floor area of ​​75 m2 is after a complete reconstruction in 2015. Little used - 2 people without children and without animals. The apartment is in very good condition. Reconstruction includes new windows, new wiring throughout the apartment (400V), brick apartment core, new water and waste distribution, new vinyl floors in the area. room and in the hallway. In the kitchen, in the bathroom and on the toilet tiles, bedroom and children. room lino, carpet., New kitchen ORESI with high-performance induction hob (400V), el. oven, hood and built-in microwave, new stucco, new interior doors with door frames, security entrance door and separate toilet. Reconstruction of the entrance to the kitchen created a luxurious and spacious bathroom with bath, shower. corner 80x120 cm, washbasin 80 cm on the cabinet, mirror storage cabinet, mirror, lighting, stainless steel heating ladder, fan and heated floor. You will certainly appreciate the second toilet in the bathroom and the bidet. 4 m2 loggia with lockable glazing and vertical blinds. The apartment has a cellar with an area of ​​3 m2. The house is after the revitalization of 2018, including new loggias, a complete overhaul of the roof, insulation of the building envelope. Quiet location with plenty of parking spaces, near a supermarket (50 m) and a restaurant. New playground in front of the house. New sidewalks, trash cans and street lighting. The apartment is immediately available without further investment. Suitable apartment for the disabled. Apartment without thresholds, lowered threshold to the balcony. Access by car to the back entrance. The elevator stops on the floor at the entrance to the apartment. From the ground floor to the 1st floor to our apartment there is an elevator for a disabled person in the house. We believe that an agreement on use would be possible. Next to the house is the Albert supermarket. Quiet entrance. There are only two apartments on all floors. The common areas are cleaned by a paid service.

Price for the apartment including equipment see photo. Fridge, washing machine, dryer (all brand BOSCH) furniture in ob. room and bedroom. LG TV and home cinema all in use for 4-5 years.

Contact me by email: bytzf1201@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu625492
Dispozice3+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha75
Dostupné od15. 9. 2020
Podlaží1
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.