Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyMalovická, Praha - Záběhlice

Malovická, Praha - ZáběhliceMHD 4 minuty pěšky • Výtah
Cena5 399 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 897 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji krásný, slunný, moderně zrekonstruovaný byt 2+1 s balkónem v cihlovém domě z šedesátých let na Praze 4, Spořilově. Byt se nachází ve čtvrtém, předposledním patře v domě s výtahem a je orientován ve směru JJZ-SSV. Bytová jednotka o výměře 56 m2 s balkónem o výměře 2 m2 je po kompletní, velmi zdařilé rekonstrukci. Rekonstrukce byla realizována v tomto roce, přičemž byly vyštukovány stěny, položeny nové vinylové podlahy v kuchyni a předsíni, dlažba v koupelně a na wc a v obou pokojích krásně zbroušené a renovované původní dřevěné parkety. Byly sníženy stropy a instalováno bodové osvětlení v celém bytě. Došlo k vyzdění jádra koupelny a wc. Byl snížen strop v chodbičce a tím vytvořen úložený prostor. Jsou zasazeny nové zárubně u všech dveří a nové vstupní dveře. V celém bytě jsou instalovány nové elektrorozvody. V kuchyni je rohová kuchyňská linka na míru od firmy Domeo, včetně spotřebičů - myčky, mikrovlnné trouby, vestavěné lednice, dřezu a plynového sporáku s elektrickou troubou. Kuchňská linka má nádhernou dřevěnou pracovní desku z amerického ořechu. Všechna okna jsou plastová a mají nově instalovány žaluzie. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 2.8 m2.

Byt je velmi útulný a na klidném místě. V bezprostřední blízkosti je Penny market a zástávka MHD, blízko se nachází i nákupní středisko s Albertem a dalšími obchody, včetně pošty. Velice blízko naleznete i školu. Parkování je možné v ulici hned před domem nebo na malém parkovišti vedle domu. V těsné blízkosti je také pěkné dětské hřiště. Za silnicí se dostanete na začátek "Trojmezí", přírodního parku jako stvořeného na procházky, cyklistiku a mnoho dalšího sportovního i odpočinkového využití.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu625527
Dispozice2+1
Dostupné od9. 9. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha56
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 4 minuty pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 359 m (4 min)
PoštaPraha 41
🚶 668 m (8 min)
ObchodPenny
🚶 213 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 610 m (7 min)
RestauracePuskin
🚶 635 m (8 min)
LékárnaDr. Max
🚘 2 105 m (4 min)
Škola
🚶 390 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Na Chodovci
🚘 909 m (3 min)
SportovištěHamr
🚘 1 885 m (4 min)
Hřiště
🚶 628 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.