Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 66 m² bez realitky6. Května, Frenštát pod Radhoštěm - Frenštát pod Radhoštěm, Moravskoslezský kraj

6. Května, Frenštát pod Radhoštěm - Frenštát pod Radhoštěm, Moravskoslezský krajMHD 3 minuty pěšky
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


Nabízíme k pronájmu pěkný byt 3+1 s lodžií a sklepem o rozloze 66m2 (počítáno bez lodžie). Byt se nachází v 2. patře ze 3 (dům s vyvýšeným přízemím) panelového domu, bez výtahu, po revitalizaci (zateplení, okna, schránky, vstupní dveře). Byt je po kompletní rekonstrukci: nové kvalitní vinylové podlahy, koupelna s dlažbou a obklady + baterie Grohe, toaleta s bezokrajovým splachováním rimless, nové radiátory, kuchyňská linka vyrobena na míru, nové rozvody vody a elektřiny, osvětlení, dveře, vestavěná elektrická multifunkční trouba a plynový sporák, digestoř, příprava na myčku + pračku. Byt je zateplený + plastová okna, má vlastní plynový kotel s termostatem v obývacím pokoji (ne centrální vytápění!) a vlastní ohřev teplé vody.

V chodbě se nachází vestavěné skříně s úložným prostorem. Z chodby vedou dveře: do obýváku + lodžie, do ložnice (okno do lodžie, místo na skříň), do koupelny, WC. Mezi chodbou a kuchyní je možné dveře zavřít. Z kuchyně je dále možnost jít do dětského pokoje/pracovny. V kuchyni se nachází spíž. Okna jsou celkem ve 4 místnostech skrz byt. K dispozici je sklep + kočárkárna. Parkování ve dvoře nebo na hlavní ulici.

Veškerá občanská vybavenost v blízkosti, na náměstí pěšky 3min, autobusové zastávky 5 min (350m). Zeleň a řeka Bystrá v blízkosti, stejně jako hřiště. Jde o klidnou lokalitu.

Měsíční nájem 12 000Kč, zálohy plyn + el. energie + voda cca 3000 Kč. Kauce jsou 3 nájmy, vzhledem ke stavu bytu po rekonstrukci. Preferujeme dlouhodobý a bezproblémový pronájem. Kontakt je přímo na majitele. RK nevolat!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu625679
Dispozice3+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha66
Dostupné od1. 10. 2020
Podlaží2
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 269 m (3 min)
PoštaFrenštát pod Radhoštěm
🚶 175 m (2 min)
Obchod
🚶 269 m (3 min)
BankaGenerali
🚶 149 m (2 min)
RestauraceRadhošť
🚶 227 m (3 min)
LékárnaLékárna Javorník
🚶 237 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Tyršova 913
🚶 429 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Markova
🚶 706 m (8 min)
SportovištěFit centrum
🚶 245 m (3 min)
Hřiště
🚶 106 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.