Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+kk • 92 m² bez realitkyObříství - Obříství, Středočeský kraj

Rezervováno
Obříství - Obříství, Středočeský kraj
Cena3 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 995 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji částečně podsklepený zděný rodinný dům o dispozici 3+1 ve vyhledávané obci Obříství. Dům se nachází v klidné ulici s nízkým provozem automobilů. V přízemí se dům skládá ze tří samostatných pokojů, dále koupelny, chodby a kuchyně. Podlahová plocha činí 92 m2. Stavební úpravou stávajícího podkroví domu je možné získat dalších až 60 m2 obytných prostor. Dům je v původním dobrém stavu, vhodný pro rekonstrukci dle vlastního projektu a je kompletně vyklizen. Dům má napojení na obecní tlakovou kanalizaci, vodovod z obecního řadu a elektřinu, na pozemku je vlastní studna. Plyn v ulici je zaveden, možnost napojení domu na plynovod. Dům je postaven na pozemku o celkové výměře 356 m2 s možností vlastního parkování.

V obci Obříství je veškerá občanská vybavenost. V blízkosti obce je Přírodní rezervace Úpor – Černínovsko a Labská cyklotrasa. Z obce je přímé autobusové spojení do Prahy (stanice metra Ládví), Mělníka a Neratovic. Doba dojezdu autem do Prahy-Kobylis činí 20 minut.

Převod finančních prostředků bude zajištěn prostřednictvím bezpečné advokátní úschovy. V ceně je spolu s bezpečnou advokátní úschovou finančních prostředků zahrnut i právní servis (příprava veškeré smluvní dokumentace advokátní kanceláří) a rovněž i poplatky spojené s převodem vlastnického práva na příslušném katastrálním úřadu.

Hromadná prohlídka nemovitosti se koná v pondělí dne 28. 9. 2020 (státní svátek) v 10:00 a ve 12:30. Svůj čas prohlídky si předem, prosím, rezervujte na e-mailu dumobristvi@seznam.cz. V případě, že se na konkrétní čas prohlídky nepřihlásí žádný zájemce, prohlídka se neuskuteční.

Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu625689
Dispozice3+kk
Dostupné od28. 9. 2020
StavDobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha92
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku356
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.