Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 92 m² bez realitkyŠošůvka - Šošůvka, Jihomoravský kraj

Šošůvka - Šošůvka, Jihomoravský krajParkování
Cena3 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 801 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji novostavbu řadového domu k dokončení, s terasou, zahrádkou a dvěma vlastními parkovacími místy v Šošůvce v Moravském krasu. Dům je dvoupodlažní, v přízemí se nachází zádveří, technická místnost, obývací pokoj s kuchyní a vstupem na terasu, schodiště a sklad. Ve druhém patře je ložnice 15 m2 orientovaná do zahrady, koupelna s toaletou a pokoj 17 m2. Dům je nyní ve fázi dokončování hrubé stavby.

Z vnějšku bude stavba zcela dokončena a bude obsahovat: základová deska, obvodové zdi s vnějšími omítkami, okna, vchodové dveře, sedlová střecha, střešní krytina, okapový systém, hromosvod. Interiér bude předán v podobě hrubé stavby a bude zahrnovat: konstrukce nosných obvodových příček, schodiště a stropů, příprava na elektroinstalaci, vodoinstalaci a plyn. Interiér tak lze dokončit zcela podle vašich představ.

Domy (celkem tři) jsou situovány v klidném centru obce. K dispozici je poslední, prostřední dům. Cena je včetně pozemku a DPH. Nakupujete přímo od stavitele, neplatíte provizi RK! Pro více informací a kompletní dokumentaci nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu627270
DispoziceOstatní
Dostupné od31. 1. 2021
StavVe výstavbě
PENBB - Velmi úsporná
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha92
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku157
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
OdpadVeřejná kanalizace

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.