Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+1 • 125 m² bez realitkyNovovysočanská, Praha - Vysočany

Novovysočanská, Praha - VysočanyMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Cena8 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 35 157 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji krásný prostorný byt, 4+1 (vytvořeno z původní dispozice 5+1) s celkovou plochou 125 m2 (z toho činí 9 m2 sklep).

Byt je v osobním vlastnictví a nachází se ve zvýšeném přízemí pětipodlažního cihlového domu v ulici Novovysočanská v Praze 9 (začátek slepé ulice).

Srdcem bytu je reprezentativní obývací pokoj spojený s halou, dále dispozici tvoří dvě ložnice a (dětský) pokoj. Hlavní obývací prostor prošel rekonstrukcí včetně nové plovoucí podlahy nebo krásné knihovny z masivního dřeva na míru, ostatní části bytu jsou v původním, pečlivě udržovaném stavu. Koupelna i wc jsou samostatné, v bytě je dostatek úložných prostor. V případě zájmu lze instalovat krb s venkovním odtahem. K bytu náleží i prostorný sklep (dvě místnosti) v suterénu.

Skvělá je dostupnost MHD - zastávka autobusu je cca 50 metrů od domu, metro Palmovka v docházkové vzdálenosti a cesta do centra trvá pouze cca 15 min. V místě nejsou žádné parkovací zóny, proto bezprostřední okolí domu nabízí bezproblémové zaparkování.

V bytě je samostatný kotel na plyn, který zajišťuje ohřev vody do topení. Akustickou, světelnou i bezpečnostní výhodou jsou předokenní rolety před všemi okny, bezpečnostní jsou i vstupní dveře.

Součástí vybavení bytu je moderní lednice (no frost) Samsung, zánovní myčka Bosch, zánovní pračka LG, digestoř s venkovním odtahem a sporák se sklokeramickou deskou, telefonní přípojka, nová anténní přípojka i příprava na satelitní příjem.

Dům, v němž se byt nachází, je pravidelně udržovaný, má novou střechu, nový výtah, dvojité bezpečnostní dveře s možností (obou) ovládání z bytu. V suterénu domu jsou společné prostory jako kočárkárna/kolárna nebo prostor pro odložení objemnějších věcí jako např. pneumatik. I přes řadu investic v minulých letech má dům našetřeno přes 1 400 000 Kč na případné další investice.

V nejbližším okolí domu je veškerá občanská vybavenost - obchody, večerky, restaurace, mateřská škola, dětské hřiště, škola a mimořádné sportovní centrum STEP. V docházkové vzdálenosti je hypermarket Kaufland, OC Harfa nebo lékařské středisko Poliklinika Vysočany. K procházkám i projížďkám na kole láká rozlehlé zelené (částečně zalesněné) území mezi Vysočany a Ohradou (Vítkovem).

Byt je vhodný pro ty, kteří hledají bezproblémové bydlení, jako investice, nebo po drobných úpravách pro nájemní bydlení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu628765
Dispozice4+1
Dostupné od1. 10. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RizikaPrověřit »
Užitná plocha125
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNovovysočanská
🚶 93 m (1 min)
PoštaPraha 8
🚘 1 959 m (4 min)
ObchodVečerka
🚶 198 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 624 m (3 min)
RestauraceU Slunce
🚶 287 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 182 m (2 min)
ŠkolaGymnázium Jaroslava Seiferta
🚶 86 m (1 min)
Mateřská školaMateřská škola Dětský úsměv
🚶 171 m (2 min)
SportovištěSportcentrum Step
🚶 615 m (7 min)
Hřiště
🚶 217 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.