Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 163 m² bez realitkyKosatcová, Brno - Lesná, Jihomoravský kraj

Kosatcová, Brno - Lesná, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Garáž
Cena12 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 55 090 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Výjimečná příležitost!

Přímý majitel nabízí k prodeji nebo jako velice zajímavou investiční příležitost krásný zděný rodinný dům zkolaudovaný v roce 1999.

Rozhraní Lesné a Divišovi čtvrti je vyhledávanou lokalitou, neboť se jedná o dokonalou kombinaci klidného bydlení s výbornou dostupností do centra města.

Dům se nachází ve velmi dobře dostupné a zároveň klidné lokalitě 50 m od zastávky MHD Slavíčkova resp. tři zastávky od Mendlovy univerzity. Do blízkého lesa je to 400m. V rámci občanské vybavenosti se v okolí nachází mateřské a základní školy, supermarkety, lékárna, poliklinika, pošta, sportovní areály (Tesla, Start), cyklostezka, park se zázemím pro děti (houpačky, kolotoč ), dětské hřiště, , několik restaurací ( Selský dvůr, Obzor, U Antoníčka atd). Centrum města autem 3 minuty! Vlak 1000m popř. dvě zastávky MHD.

V nejbližším okolí naleznete spoustu zeleně, ideální pro procházky nebo cyklistiku.

Ideální místo pro rodinu s dětmi, nebo jako investiční příležitost.

Dům situovaný na rohu slepé ulice Kosatcova má řadu výhod, a proto Vám doporučuji osobní prohlídku. Jedna z předností je prostornost a smysluplné dispoziční řešení.

Dispozice domu:

Přízemí – garsoniéra (33m2) se samostatným vchodem – je vybavena kuch.linkou Koryna, vestavěnými skříněmi a koupelnou s vanou a pračkou + WC.

Dále se v přízemí nachází hlavní vchod, zádveří s úložným prostorem pod schody,garáž (22m2) s vraty Hörmann na dálkové ovládání, chodba, prádelna a sprchový kout.

Do prvního patra se dostaneme po schodišti, na kterém jsou na kraji nainstalovány ližiny s jezdící židlí pro méně pohyblivé.

První patro – kuchyň oddělená barovým pultem od prostorného obývacího pokoje (37 m2) s výhledem na terasu, pokoj-pracovna s oknem na terasu, terasa (19,3 m2). Přes chodbu je další pokoj vybavený klimatizací. K pokoji náleží šatna (4,1 m2). Z chodby je vstup na WC, do koupelny s rohovou vanou a do technické místnosti, kde je plynový kotel a 120l zásobník na vodu.

Podkroví – pokoj s krásným výhledem na Kr.Pole a zalesněnou Zaječí horu, druhý pokoj s vestavěnou skříní a koupelna s vanou a WC. V domě jsou realizovány sadrokartonové podhledy a plovoucí podlahy.

Stěny většiny místností v domě jsou natřeny omyvatelnými nátěry

Objekt je napojen na všechny inženýrské sítě, vytápění plynové, plynový kotel ÚT slouží pro celou stavbu.

Dům z roku 1999 je zateplený. Na oknech v celém domě jsou namontovány předokenní žaluzie na dálkové ovládání (= úspora tepla a intimita).

V domě je zaveden vysokorychlostní internet a do jednotlivých místností v domě je rozvedena kabeláž na televizi a satelit (příjem Astra, Hot Bird).

Dům je zajištěn alarmem.

Kuchyňské linky včetně vestavěných spotřebičů v 1.patře a v garsoniérě jsou zahrnuty v ceně nemovitosti.

Garsoniéra se samostatným vchodem je dlouhodobě tržně pronajata slušnému nájemníkovi.

Plocha pozemku je 163 m2. Užitná plocha budovy je 261 m2 !!!

Parkování: jedno auto v garáži, před domem je možné parkování dalších aut.

Zpracován projekt na solární elektrárnu s dotací – ideální podmínky – sklon střechy 35 st., orientace na jih.

Stav domu je velmi dobrý. Dům bude volný dle dohody.

Smlouva a převod budou dělány ve spolupráci s advokátní kanceláří . Případně si může kupec dohodnout svého advokáta, úschovu, apod.

Aktuálně je zrušena daň u nabytí nemovitosti ve výši 4%!

Při rychlém jednání výrazná sleva!

Pište, volejte na 774 000 888, jirse@seznam.cz . Další informace sdělím při prohlídce objektu.

An exceptional opportunity!

The direct owner offers for sale or as a very interesting investment opportunity a beautiful brick family house approved in 1999.

The interface of Lesná and Diviš districts is a popular location, as it is a perfect combination of quiet living with excellent access to the city center.

The house is located in a very accessible and at the same time quiet location 50 m from the public transport stop Slavíčkova resp. three stops from Mendel University. It is 400m to the nearby forest. Within the civic amenities in the vicinity there are kindergartens and primary schools, supermarkets, pharmacy, clinic, post office, sports facilities (Tesla, Start), bike path, park with facilities for children (swings, carousel), playground,, several restaurants (Selský dvůr, Obzor, U Antoníčka etc.). City center by car 3 minutes! Train 1000m or two public transport stops.

In the immediate vicinity you will find lots of greenery, ideal for walking or cycling.

An ideal place for a family with children or as an investment opportunity.

The house situated on the corner of a dead end street Kosatcova has many advantages, so I recommend a personal tour. One of the advantages is spaciousness and a meaningful layout solution.

House layout:

The ground floor - studio (33m2) with separate entrance - is equipped with kitchen Koryna, built-in wardrobes and bathroom with tub and washing machine + toilet.

There is also a main entrance on the ground floor, a vestibule with storage space under the stairs, a garage (22 m2) with a Hörmann remote control door, a hallway, a laundry room and a shower.

We get to the first floor by a staircase, on which rails with a moving chair for the less mobile are installed on the edge.

First floor - kitchen separated by a bar counter from a spacious living room (37 m2) overlooking the terrace, study-room with a window to the terrace, terrace (19.3 m2). Across the hall is another room equipped with air conditioning. The room has a dressing room (4.1 m2). From the hallway there is access to the toilet, to the bathroom with a corner bath and to the technical room, where there is a gas boiler and a 120 l water tank.

Attic - a room with a beautiful view of Kr.Pole and the wooded Zaječí hora, the second room with a built-in wardrobe and a bathroom with bathtub and toilet. The house has plasterboard ceilings and floating floors.

The walls of most rooms in the house are painted with washable paints

The building is connected to all utilities, gas heating, gas central heating boiler is used for the entire construction.

The house from 1999 is insulated. The windows throughout the house are fitted with window blinds for remote control (= heat saving and intimacy).

High-speed internet is installed in the house and cabling for television and satellite (Astra, Hot Bird reception) is distributed to individual rooms in the house.

The house is secured by an alarm.

Kitchen units including built-in appliances on the 1st floor and in the studio are included in the price of the property.

The studio apartment with a separate entrance has been rented on the market for a long time to a decent tenant.

The area of ​​the lot is 163 m2. The usable area of ​​the building is 261 m2 !!!

Parking: one car in the garage, in front of the house it is possible to park other cars.

Elaborated project for a solar power plant with a subsidy - ideal conditions - roof pitch 35 degrees, orientation to the south.

The condition of the house is very good. The house will be free by arrangement.

The contract and the transfer will be made in cooperation with the law firm. Alternatively, the buyer can agree on his lawyer, custody, etc.

Currently, the tax on the acquisition of real estate in the amount of 4% is abolished!

Significant discount for quick negotiations!

Write, call 774 000 888, jirse@seznam.cz. I will provide more information during the tour of the object

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu630527
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 12. 2020
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha163
VybavenoČástečně
Plocha pozemku163
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 1 minuta pěšky
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSlavíčkova
🚶 119 m (1 min)
PoštaBrno 38
🚘 1 428 m (3 min)
ObchodBrněnka
🚶 505 m (6 min)
BankaKomerční banka
🚘 2 561 m (7 min)
RestauraceCharlie's 4est
🚶 480 m (6 min)
LékárnaDr. Max
🚶 723 m (9 min)
Škola
🚶 384 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Slavíčkova
🚶 397 m (5 min)
SportovištěTJ Tesla
🚶 761 m (9 min)
Hřiště
🚶 254 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.