Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 155 m² bez realitkyVídeňská, Pohořelice - Pohořelice nad Jihlavou, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Vídeňská, Pohořelice - Pohořelice nad Jihlavou, Jihomoravský krajVýtah • Parkování • Garáž
Cena4 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 993 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jsme přímí majitelé, a z důvodu stěhování nabízíme náš byt k prodeji. Je nadstandardně velký (166 m2 vč. lodžie) a nachází se přímo v centru města Pohořelice (jen 15 min po dálnici od Brna). Stav bytu je velmi dobrý, není zapotřebí žádné funkční rekonstrukce, kolaudace domu byla v roce 2009.

Dispoziční řešení bytu:

Z velké předsíně (16 m2) se přes krátkou chodbičku vejdete přímo do rozlehlého obývacího pokoje s jídelnou a kuchyňským koutem. Celý pokoj má 76 m2. Je zde i dostatečný prostor pro dětský koutek.

Z obývacího pokoje se vchází do lodžie, která je součástí bytu. Její velikost je 11 m2, a momentálně ji využíváme jako ložnici. Jedná se o nejsvětlejší prostor v bytě, protože má velká okna přes celou 4 metrovou stěnu. Pokud odstraníte koberec a nábytek, lze opět jednoduše použít jako lodžii.

Původní pokoj (22 m2) vedle lodžie jsme přepažili tak, aby vznikla prostorná šatna a druhá místnost o velikosti 12 m2. Ta je bez přímého denního světla, nyní ji využíváme jako občasnou pracovnu a také hernu. Zvažovali jsme i domácí kinosál.

Poslední obytnou místností je pokoj, do kterého se vchází z předsíně. Jeho velikost je 24 m2. Nyní jej používáme jako dětský pokoj a občasně jako pokoj pro hosty. Je v něm největší klid.

K dispozici je samozřejmě prostorná koupelna (12 m2) s vanou. Poskytuje dostatek místa pro vanu, pračku, sušičku, dvě umyvadla, skříňku. Kromě toho by se tam vešla určitě i velká sprcha, případně i menší infrasauna.

Oddělené WC je hned u vchodu do bytu, má velikost 2 m2.

Pro uskladnění věcí můžete využít prostornou komoru o velikosti téměř 4 m2, do které se vchází také z předsíně.

Pokud byste potřebovali další úložný prostor, tak k bytu patří i velkorysý sklep o velikosti 9m2.

Jako jediný v domě má náš byt také klimatizaci, která rychle v létě vychladí, a v zimní dny vyhřeje, pokoje. I přesto jsou provozní náklady nízké, stejně jako náklady na správu domu a do fondu oprav.

Velkou výhodou je i možnost parkování v garáži přímo pod domem (z garáže výtahem rovnou k bytu). Případně vždy je jistota volného parkovacího místa přímo u domu.

Byt nabízíme nevybavený, ale s prostornou kuchyňskou linkou, která je přizpůsobena modernímu vaření. Součástí je vestavěná lednice, mrazák, trouba, mikrovlnná trouba, sklokeramická deska a myčka nádobí. Je možnost se dohodnout, že zanecháme i nábytek v bytě (pokud se Vám bude něco líbit).

Byt je v 1. patře v domě s výtahem. Výhodou je, že nad bytem je střecha, takže žádný hluk nad Vámi. Díky klimatizaci není problém ani v parní dny. Pod bytem se nachází prodejna potravin, tak se ani nemusíte se obávat, že by si někdo stěžoval na hluk od Vás. Samotný dům je velmi tichý, pouze celkem 8 bytů, jsou tu fajn sousedé.

Byt jsme si vybrali nejen pro jeho nadstandardní velikost, ale také kvůli lokalitě. V Brně jsme za čtvrt hodiny. I přes to, že byt je přímo v centru města Pohořelice, není tu slyšet zvýšený hluk. Veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti max. do 10 minut. Jedny velké potraviny jsou přímo v domě pod bytem. Tesco je přes je silnici. Banka vedle domu. V blízkém okolí máte na výběr ze 3 restaurací, kde opravdu velmi chutně vaří. Samozřejmostí je školka, základní škola i umělecká škola a několik dětských hřišť. Město hodně investuje i do volnočasového vyžití. Nově zrekonstruované je kino, komunitní centrum a knihovna. Nechybí ani zdravotní středisko, lékárny a pošta. Autobusové nádraží je 5 min od bytu, autobusy do Brna jezdí cca 2-3 x do hodiny, ve špičce každou čtvrthodinu.

Protože jsme vlastníci bytu, nebudete platit už žádnou provizi. Cena bytu je konečná. Nově se neplatí ani daň z nabytí. A právní služby (vypracování smluv) včetně advokátní úschovy nabízíme také již v rámci ceny, takže žádné další poplatky navíc.

Stěhování je možné na podzim 2021.

Pokud máte zájem o prohlídku bytu, zavolejte na telefon 731 185 554 (Inka Švábenská). Rádi Vás tu uvítáme.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu631109
Dispozice3+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha155
Dostupné od30. 9. 2021
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Parkování
Garáž
Lodžie
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.