Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyKe Zlatníkům, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský kraj

Ke Zlatníkům, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Balkón 3,6 m² • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k pronájmu zrekonstruovaný podkrovní byt 2+kk. Byt se nachází v centru Dolních Břežan v klidné rezidenční části obce. Dispozice jsou obývací pokoj s kuchyňskou linkou, ložnice, koupelna s rohovou vanou, WC, kumbál s prostorem na pračku a sušičku, zádveří, chodba. Dále je k dispozici balkón, sklípek a předzahrádka (30 m2).

Byt je dispozičně vhodný pro jednotlivce, pár, případně pár s dítětem. Kuchyň je vybavená sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou a digestoří.

Byt se nachází v domě o dvou bytech se samostatnými vchody. Střešní okna jsou orientována na západ a na východ, balkón i předzahrádka jsou orientovány na jih s výhledem do zeleně.

Dům je vytápěn centrálně plynovým kotlem s ohřevem teplé vody. Byt je navíc vybaven klimatizací a krbovými kamny (nedávno instalováno). Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. V domě je přípojka na internet VDSL (CETIN) s pokrytím bytu samostatnou Wifi sítí. V domě je centrální rozvod signálu z TV antény pro pozemní vysílání (DVB-T2 vysílání). Byt má samostatný elektroměr a vodoměr na teplou a studenou vodu.

Pro byt jsou vyhrazena až dvě parkovací místa v soukromém dvoře, kterého je dům součástí.

Obec zajištuje nadstandartní občanskou vybavenost: velká škola, dvě školky, sportovní hala, fitness centrum, fotbalové hřiště, velké náměstí s obchody a službami, dětská hřiště, rozsáhlý keltský park, kulturní centrum, cyklostezky atd.

Doprava MHD: autobusy 333 a 331 na Metro C Kačerov a Opatov nebo 341 do Modřan (20 minut). Krátké intervaly, noční autobusy. Byt se nachází 300 m od autobusové zastávky na náměstí. Autem: 1 km nájezd na Pražský okruh.

I offer reconstructed attic flat for rent. Flat is in the center of small town Dolní Břežany in quiet residential district. Flat layout is living room with kitchen, bedroom, bathroom with corner bath, WC, closet with space for washing machine and dryer, entry foyer, corridor. Further available is balcony, cellar and front garden (30 m2).

Flat is suitable for single person, couple or couple with a child. Kitchen is equipped with electrical cooking plate, electrical oven and kitchen extractor.

Flat is inside building of two flats with separate entrance door. Roof windows are oriented to west and east, balcony and front garden are oriented to south with view to green.

Building has central gas heating with central boiler for warm water. Flat is additionally equipped with air conditioner and fireplace (recently installed). Building is connected to water distribution pipeline and sewerage system. Building has internet VDSL line with dedicated Wi-Fi for the flat. Building has central TV antenna signal distribution for terrestrial broadcasting (DVB-T2). Flat has electric meter, cold and warm water meter.

Up to two parking places are dedicated for the flat in the private yard where the flat is located.

Town has all public facilities and services: schools, kinder gardens, sports and fitness hall, football pitch, central square with shops and services, big central park, community center, bicycle paths and so on.

Public transport: bus 333 and 331 to Prague Metro C Kačerov and Opatov or bus 341 to Modřany tram station (20 minutes). Short intervals, night busses. Flat is 300 m from bus stop in the center. By car: 1 km to entrance to Prague highway ring.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu632620
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Plocha70
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 3,6 m²
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Sklep 3 m²
Předzahrádka 30 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDDolní Břežany, náměstí
🚶 259 m (3 min)
PoštaDolní Břežany
🚶 524 m (6 min)
ObchodTesco Express
🚶 416 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 413 m (5 min)
Restaurace
🚶 296 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚶 622 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola Dolní Břežany
🚶 394 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Jesenice
🚘 4 608 m (7 min)
SportovištěSportoviště obce Vestec
🚘 5 241 m (9 min)
Hřiště
🚶 451 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.