Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyKollárova, Ostrov - Ostrov nad Ohří, Karlovarský kraj

Kollárova, Ostrov - Ostrov nad Ohří, Karlovarský krajČástečně vybaveno
Cena1 090 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 623 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji velice útulný a prostorný byt 2+1 v osobním vlastnictví a dobrém udržovaném stavu o celkové ploše 55 m2, umístěný ve 2.patře 4-patrového domu bez výtahu s krásným výhledem do zeleně. Dům se nachází v klidné lokalitě v Ostrově, kousek od nákupního centra Tesco a Kaufland, jen 10 min.autem od Karlových Varů. K bytu patří pěkný suchý sklep o velikosti 2 m2. V blízkosti nové dětské hřiště a možnost procházek a sportovního vyžití v lesoparku u Boreckých rybníků.

Byt nabízí předsíň s velkou vestavěnou šatní skříní (8,3 m2), obývací pokoj (17 m2), prostornou ložnici (19 m2), kuchyň ( 7,3 m2) a koupelnu s vanou, WC. Jádro je původní, ale byt je okamžitě připravený k bydlení . Má i velký potenciál přestavby na dispozici 3+kk. V pokojích jsou zachovalé parkety, byt má nová plastová okna s žaluziemi. Možnost využití společné TV antény na střeše a internetu přes Bohemia Net. Výhodou jsou nízké měsíční náklady.

Dům prošel rekonstrukcí – má zateplenou fasádu, novou střechu, nové vstupní dveře a schránky, společné prostory, rozvody plynu. Nově vybudovaná parkovací stání u domu.

Dobrá dopravní dostupnost (autobusová zast.ve směrech Karlovy Vary - Jáchymov, okamžité napojení na silnici E442 směr Karlovy Vary a Německo). V bezprostřední blízkosti je veškerá občanská vybavenost - obchody, restaurace, večerka, MŠ, ZŠ, pošta, lékárna.

Skvělá investice, v případě potřeby pomůžeme s vyřízením výhodné hypotéky. Volejte 605969074.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu633231
Dispozice2+1
Dostupné od1. 2. 2021
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha57
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.