Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 212 m² bez realitkyČeskobrodská, Mukařov - Žernovka, Středočeský kraj

Českobrodská, Mukařov - Žernovka, Středočeský kraj
Cena5 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 022 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Žernovka (okres Praha-východ, do centra Prahy autem max. 40 minut). Dům pochází u roku 1938, po revoluci drobné úpravy. Krásný pozemek o celkové velikosti 3740 m² s obrovskou zahradou, na kterém je krom domu VELKÁ DÍLNA (kolaudovaná jako truhlářská, využít lze i jinak) a dále dřevěný zahradní domek a zděný malý sklad (možno přestavět na garáž). Ze zahrady je přístup rovnou do lesa.

Dům o celkové velikosti 212 m² - 4 obytné pokoje, hala s krbem, kuchyně a jídelna, 2 koupelny (v přízemí s vanou – WC samostatné, v 1. patře koupelna se sprchovým koutem a WC), sklep. Vytápění ústřední – vytápět možno elektrokotlem nebo též alternativně používat kotel na tuhá paliva. Zásobování vodou z vlastní studny, přípojka na obecní vodovod, dům má samostatnou čistírnu odpadních vod.

Dílna (149 m², výška stropu 3,5 m) byla kolaudovaná v roce 1995, je do ní zavedena voda ze studny, toaleta, el. proud na 220/380 V.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu63798
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha212
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.